Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,375 $

Kiderült, milyen munkára vár Zidane

A Real Madrid ex-edzője egy nagyon érdekes munkára vár, így a következő szezonban szinte biztosan nem láthatjuk a kispadon.

Fotó: Twitter/Paris Saint-Germain
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zidane rövid időn belül kétszer is felállt a Real Madrid kispadjáról, és mindkét alkalommal ő hozta meg erről a döntést. A francia szakembert senki sem presszionálta erre, bár legutóbb más okokat fogalmazott meg.

A legendás játékos és edző nem érezte a kellő támogatást, így jobbnak látta, hogy felbontja a szerződését. Madridban hamar letudták a kérdést, bár eleinte Allegri és Pochettino volt a két fő célpont, akik végül nem lettek elérhetőek. Soron kívül Megtalálták az állami gondozásból eltűnt 13 éves fiút

Allegri esete kicsit más, mivel szabadúszóként várt, és mivel nem akart két szék közé esni, inkább elfogadta a Juventus ajánlatát. Ez is kellett ahhoz, hogy Carlo Ancelotti újra megérkezzen Madridba, és átvegye az irányítást.

Nehéz elképzelni, hogy Zidane visszavonulna, és Libertad Digital arról ír, hogy a francia már eldöntötte, egy évig nem fog edzősködni, és hazája válogatottjának kispadjára vár. Búcsúlevelében megírta, hogy nem fáradt az edzősködéshez, tehát biztosan lesz még csapata, csak az a kérdés, hogy hol és mikor.

A lap értesülései szerint Zidane szünetet fog tartani, és nem számíthatunk arra, hogy a következő szezonban bármelyik klub élére kerülne. Jelenleg nincsenek olyan ajánlatok, amik felkeltették volna a figyelmét, és amiatt tart szünetet, hogy lássa, mi történik a francia válogattatottal, ahol Didier Deschamps utódjaként tekint magára.

Lemondhat a Real Madrid Mbappéról, aki elképesztő ajánlatot kapott

A franciák nyerő ciklusban vannak, ami nem segíti a helyzetét, és jelenleg csak Deschamps-on múlik, hogy hosszabbítani fog, vagy sem, de Zidane tisztában van vele, ha a dolgok mégis másképpen alakulnak, akkor a szövetségnél ő lehet az első név.

Zidane azt is tudja, hogy legalább az Európa-bajnokság végéig várnia kell, vagy az azt követő hónapokig, de leginkább arra vágyik, hogy a francia válogatott élére álljon. Ha a tervei beválnak, akkor 2023 januárjától már ő lehetne Franciaország új edzője.

6.5-es erősségű földrengés rázta meg Jáva szigetét

6.5-es erősségű földrengés rázta meg az indonéziai Jáva szigetének partjait, a rengéseket egészen Jakartáig és Bandungig érezni lehetett.