Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,61 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
453,80 Ft
Bitcoin
63,996 $

Ezzel akadályozná meg a PSG Mbappé real madridos szerződését

A hírek szerint Párizsban semmit sem bíznak a véletlenre, és egy új sportigazgatót szerződtetnének annak érdekében, hogy megtartsák a legértékesebb játékosukat.

Fotó: Twitter/FrenchTeam
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A PSG elnöke nemrég azt mondta, hogy nem fogják eladni Mbappét, de ez nyilván nem így működik, ha valaki távozni akar, plusz ha túlhúzzák a húrt, az is benne van a pakliban, hogy a francia klasszis ingyen igazol át a Real Madridhoz, amikor lejár a szerződése.

Neymarral már sikerült aláírniuk, ugyanakkor Mbappé jövője még mindig erősen kérdéses. A spanyol AS arról számolt be, hogy a PSG új sportigazgatót keres, és az ő segítségével próbálják meggyőzni a támadót a hosszabbításról. Soron kívül Orbán Viktor: „Váratlanul betoppanok” (videó)

A fő célpontjuk Luis Campos, aki a Real Madriddal is tárgyalásban áll, és nagyon szoros kapcsolatot ápol a francia válogatottal. Annak ellenére, hogy a PSG hivatalosan elégedett Leonardo munkájával, most mégis új embert keresnek a helyére.

Campos szabadon igazolható, és köztudottan Mbappé egyik jó barátja. A szakember nem zárkózna el attól, hogy Párizsban folytassa a munkát, bár a Le Parisien szerint már meg is állapodott a Real Madriddal.

Megvan Haaland ára, őrületesen nagy összeg

A dohai tulajdonosi kör nagyon elégedett Leonardo elmúlt másfél évben végzett munkájával, de összerúgta a port az új edzővel, Pochettinóval, és még mindig nem tudta meggyőzni Mbappét a maradásról.

A PSG emiatt már az elmúlt héten felvette a kapcsolatot Paraticióval a sportigazgatói munka miatt, ám az olasz végül a Tottenham ajánlatát fogadta el.

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.