Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,264 $

Jövő héten bejelenthetik a vadonatúj 14 és 16 hüvelykes MacBook Pro laptopokat

Egyre több bennfentes forrás hangoztatja, hogy alig egy héten belül a WWDC Apple-esemény keretein belül lehullhat a lepel a komoly ráncfelvarráson átesett MacBook Pro notebookokról.

Illusztráció/9to5mac
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A MacRumors értesülései szerint az Apple Fejlesztői Világkonferencia főként az új iOS, iPadOS, macOS, watchOS és tvOS operációs rendszerek újdonságairól fog szólni, ám a cupertinóiak rengeteg meglepetéssel készülhetnek, melyek közül a legtöbben a MacBook Pro laptopokra várnak.

Korábbi szivárogtatások alapján borítékolni lehet, hogy az új készülékek hemzsegni fognak a csatlakozóktól, legyen szó éppen HDMI portról, SD kártyaolvasóról vagy MagSafe töltőportról, valamint lekerülhet az eszközről a billentyűzet fölött elhelyezkedő TouchBar is, amit funkcióbillentyűk válthatnak. Soron kívül Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Míg az áprilisban bejelentett iPad Pro táblagépek és 24 colos iMac személyi számítógépek még M1-es processzorral lettek felszerelve, addig a 14 és 16 hüvelykes MacBook Pro-k szinte biztos, hogy a továbbfejlesztett M1X vagy M2 névre keresztelt Apple-chipeket kaphatják meg.

Mark Gurman, a Bloomberg elemzője szerint az őszi rajtot a következő generációs iPhone-ok érkezése miatt előrébbre tolhatták a cupertinóiak, ezért a WWDC-n eshet először hivatalosan is szó a vadonatúj MacBook Pro-król, mellyel együtt kiderülhet, milyen teljesítményre lesz képes az M2-es lapkakészlet.

Jon Prosser iparági analitikus szintén meg van róla győződve, hogy a jövő héten esedékes Apple Fejlesztői Világkonferencián mutathatják be a régóta várt laptopokat, amivel megreformálhatják a hordozható számítógépek piacát.

Az Intel és az AMD retteghet, hiszen már az M1-es chippel ellátott 13 hüvelykes MacBook Air és MacBook Pro notebookok egyaránt túlszárnyalták teljesítményben és effektivitásban a legújabb Windowsos gépeket még úgy is, hogy a legtöbb szoftver az ARM alapú processzor miatt nem natívan, hanem emulálva futott.

Agyonlőttek egy 16 éves késes támadót Ausztráliában

Újabb késes támadás történt Ausztráliában, ezúttal egy 16 éves radikalizálódott tinédzsert lőttek agyon a rendőrök.

Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Történelmi ütést mért a NY Red Bullsra az Inter Miami szombaton az MLS aktuális fordulójában, így a csapat tagjai a lehető legjobb hangulatban látogathatnak ki az F1-es Miami Nagydíjra.

Nagy meccs vár a Paksra vasárnap, élőben közvetíti a tv

A Paks mérkőzését is élőben közvetíti a televízió, akik arra készülnek, hogy sorozatban második győzelmüket is megszerezzék.