Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,39 Ft
Euró
389,41 Ft
Font
455,33 Ft
Bitcoin
57,435 $

Eldőlt Szerhij Rebrov jövője

A Ferencvárossal három bajnoki címet szerző, a csapatot a Bajnokok Ligájába juttató 46 éves ukrán vezetőedző élete új irányt vesz.

Szerhij Rebrov, a Ferencváros ukrán vezetõedzõje a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában a Kisvárda Master Good ellen játszott mérkõzésen a kisvárdai Várkerti Stadionban 2021. április 17-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Magyar Nemzet értesülései szerint Szerhij Rebrov az al-Ain irányítását veszi át, ahol egyébként Dzsudzsák Balázs is játszott.

Az elmúlt időszakban több patinás klubbal is összefüggésbe hozták, a befutó azonban az Egyesült Arab Emírségek csapata lehet, amely egy évre négymillió eurót, vagyis megközelítőleg 1,4 milliárd forintot fizet Rebrovnak. Soron kívül Újabb megrázó részletek láttak napvilágot a komlói motorbalesetről

Kubatov Gábor klubelnök szerint az ukrán vezetőedző még február 10-én mondott fel a Ferencvárosnál, ahova 2022-ig kötötte szerződés, ennek oka pedig állítólag az, hogy a Dinamo Kijev vagy az Eb-n is szereplő ukrán válogatott kispadját szerette volna, de végül egyik terv sem valósult meg.

Habár ez szakmailag visszalépés, anyagilag semmiképp, ugyanis a mesés fizetés már közelít a legnagyobb klubokban látott összegekhez, s a jelenleg rendelkezésre álló információk alapján csak két évig edzősködik majd az el-Ainnál.

Ezt a 7 szokást követik azok, akik szinte soha nem lesznek betegek

Érdemes megfogadni a tanácsokat, hiszen így hosszú éveken át élvezhetjük az aktív és egészséges életet.