Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,14 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
63,254 $

Egy oltásellenes nő szándékosan tarolt le autójával egy oltópontot

Szerdán Tennessee keleti részén letartóztattak egy nőt, miután vakmerően áthajtott egy autós oltóponton, hogy tiltakozzon a vakcina beadása ellen – és közben majdnem elütött több egészségügyi dolgozót.

Marie Dorelien nõvér új korovírus elleni oltást ad be egy férfinak a New Jersey állambeli Newarkban 2021. február 3-án. MTI/EPA/Justin Lane
Egészség/Életmód

Borbély Fanni

Szerkesztő

„A rendőrök hétfő reggel letartóztatták a 36 éves Virginia C. Brownt, miután áthajtott a Foothills Mall bevásárlóközpontban felállított oltóközponton. A helyszínre kirendelt tisztek látták, hogy egy kék Chrysler terepjáró nagy sebességgel áthajt egy lezárt területen és egy zárt sátoron, amely alatt az Egészségügyi Minisztérium és a Nemzeti Gárda több munkatársa dolgozott. Az egyik tiszt megfigyelte, hogy a Chrysler terepjáró kihajtott a sátorból, és továbbra is vakmerően hajtott a területen keresztül. A tiszt követni tudta Brownt, miután áthajtott a helyszínen, és letartóztatta. Hétrendbeli gondatlan veszélyeztetés bűntettével vádolták meg”

– jelentette Chuck Morris.

A jelentés szerint az egészségügyisek arról számoltak be, hogy a nő valami olyasmit kiabált, ami úgy hangzott, mint „Nincs vakcina!”, ahogy elszáguldott mellettük, és miután elfogták, tagadta, hogy vakmerően vezetett volna. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

„Miközben a hatóságok autójának hátsó ülésén ült, többször nyilatkozott a tiszteknek arról, hogy tiltakozni akar a vakcina ellen. Azt mondta, hogy végighajtott a pályán, és amikor a sátorhoz ért, azt mondta a dolgozó személyzetnek, hogy nem az oltás miatt van ott. Azt mondta, hogy csak 8 kilométer per órával haladt át a sátoron”

– áll a jelentésben.

A héten az amerikai felnőttek fele teljes mértékben be lett oltva koronavírus ellen, bár az arányok államonként jelentősen eltérnek. Az oltásokkal kapcsolatos paranoia és összeesküvés-elméletek a pártok között is előfordultak, bár a legújabb adatok szerint a republikánusok és Trump támogatói a legnagyobb oltásellenes csoport írja a Raw Story.

Alaptörvény-módosításokat nyújtott be a kormány, az egyik a kegyelmi ügyet érinti

Az Országgyűlés honlapján közzétették a szöveges javaslatokat azokkal az Alaptörvény-módosításokkal kapcsolatban, amelyekről az elmúlt napokban már szó esett.