Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,82 Ft
Euró
378,82 Ft
Font
442,14 Ft
Bitcoin
44,198 $

További Hírek

Már korábban is lehetett tapasztalni, hogy egyes oltásellenesek akár az őrület határát súroló módon képesek ellenkezni a vakcina felvételével szemben.

Még mindig van egy jelentősebb embertömeg Ausztriában, amely ellenzi a koronavírus-vakcina kötelezővé tételét, amit demonstrációk formájában az osztrák kormány tudtára is adnak.

Zajlik a nyomozás Devid R. ügyében, aki saját feleségét és négy, nyolc, valamint tízéves gyermekeit gyilkolta meg Berlinben.

Európa számos pontján szinte minden hétvégén vannak tüntetések a visszavezetett járványügyi korlátozások miatt.

Nagyjából ötszázan gyűltek össze Berlinben az illegális tüntetésen. 

Nem először fordul elő, hogy egy oltásellenesek által kedvelt közszereplő a fertőzés áldozatává válik.

Az intenzív osztályokon dolgozó orvosoknál kevés ember tudja a világon jobban, mekkora pusztítást tud végezni az emberi szervezettel a koronavírus-fertőzés.

Olykor egészen meglepő állításokat tudnak megfogalmazni az oltásellenesek és a koronavírussal szkeptikus emberek, de a gyógymódokra is vannak meredek megoldások.

Az olasz rendőrség vasárnap közölte, hogy letartóztatott 12 embert, köztük a Forza Nuova szélsőjobboldali párt vezetőit, miután egy nappal korábban összecsapások törtek ki Rómában a kormány azon törekvése miatt, hogy a "zöld igazolványt" minden munkavállaló számára kötelezővé tegyék.

Oltásellenes feliratok jelentek meg Karikó Katalin budapesti tűzfalképén.