Clouds
21 Budapest
Dollár
345,51 Ft
Euró
370,58 Ft
Font
430,18 Ft
Bitcoin
27,122 $

Új helyre költöztették az egyetlen szegedi oltópontot

Oltónapot heti egy alkalommal tartanak, péntekenként reggel 9-től délután 5-ig.

Terrorcselekménynek minősítették a lengyel oltópont felgyújtását

Az elmúlt idők során rendkívül felerősödtek a vakcinaellenes indulatok Lengyelországban, mely számos incidens formájában megnyilvánultak.

Egy oltásellenes nő szándékosan tarolt le autójával egy oltópontot

Szerdán Tennessee keleti részén letartóztattak egy nőt, miután vakmerően áthajtott egy autós oltóponton, hogy tiltakozzon a vakcina beadása ellen – és közben majdnem elütött több egészségügyi dolgozót.

Népszava: a mai naptól újra foglalható időpont a Pfizer vakcinájára

A nemrégiben látott hatalmas sorok alapján nem lepődünk meg, ha ez a hír most sokak napját feldobja: ismételten lehet időpontot foglalni a Pfizer oltóanyagára.

Mutatjuk, milyen vakcinák érhetők el, és miként lehet hozzájuk jutni

Jelenleg hat oltóanyag elérhető Magyarországon, azonban nem mindegyik alkalmas minden korosztály számára, ezen felül a nyugati és a keleti vakcinák között is válogathatunk.

További Hírek

Jelentősen megzuhant a magyarok oltási kedve

A magyar kormány a beoltottak számához köti a korlátozó intézkedések enyhítését és a lépcsőzetes feloldást, s bár sikeresen elértük először a 3,5 millió, majd a 4 millió beoltottat, az adatok alapján jóformán megtorpant a magyarok oltási kedve.

Gulyás elmondta, várhatóan mikor érjük el az ötmillió beoltottat

A mai kormányinfón több fontos információ is elhangzott, többek közt az oltási terv üteméről, az oltási hajlandóság növeléséről, a diplomaták oltásáról, és a közelgő labdarúgó EB-ről is.

Tévedésből beoltottak egy nyolcéves kisfiút

Egészségügyi dolgozók szerint egy nyolcéves kisfiú tévedésből megkapta a koronavírus elleni oltást, miközben édesapját kísérte az oltásra.

Megkezdték az óvodai és iskolai pedagógusok soron kívüli oltását

Elkezdődött a korábban regisztrált óvodai és iskolai pedagógusok soron kívüli oltása hazánkban, jelenleg több mint négyszáz kórházi oltóhelyen adják be a koronavírus elleni oltásokat az érintetteknek.

Betörtek egy fővárosi oltópontra az éjszaka folyamán

Szombat éjszaka folyamán betörtek a XVI. kerületi Erzsébetligeti Színházban kialakított oltópontba, de oltóanyagokat nem loptak el.

Vizsgálják az oltásokra ötezer forintos előjegyzést felvevő céget

A fővárosi kormányhivatal hivatalból indított eljárást a korábban nagy port kavart magán-egészségügyi szolgáltató, a Nemzetközi Oltópont Kft. ellen, akik ötezer forintért kínálnak előjegyzést a koronavírus elleni oltóanyagok beadására.

A 74 éves nagypapát kétszer küldték el az oltópontról, később belehalt a vírusba

Egy kétségbeesett nagypapa, akit két alkalommal is elküldtek a kijelölt oltópontról vakcinahiány miatt, elkapta a koronavírust, ám szervezete feladta a küzdelmet és belehalt a fertőzésbe.

Moziban és múzeumokban lesznek az új oltópontok Szombathelyen

A háziorvosok kezdeményezésére a szombathelyi önkormányzat közbenjárásával új oltópontokat alakítanak ki, méghozzá moziban és a múzeumokban.