Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,37 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
61,931 $

Így állunk jelenleg az oltásokkal: május 24.

Magyarország robog a 6 millió beoltott felé, miután átléptük az 5 millió beoltottat, ami egy újabb jelentős mérföldkő volt.

...svg content...Fotó: A német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcina fecskendőkben előkészítve az oltáshoz a Jósa András Oktatókórházban kialakított oltóponton Nyíregyházán 2021. május 22-én. MTI/Balázs Attila
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Napról napra egyre biztatóbbak az adatok, minden területen csökkenés tapasztalható. A fertőzések száma is azt mutatja, hogy a harmadik hullám gyakorlatilag teljesen erejét veszítette, de ez még nem jelenti azt, hogy hátradőlhetünk.

Közel sincs erről szó, a beadott oltások számát tovább kell növelni annak érdekében, hogy a társadalom a lehető legnagyobb biztonságban érezze magát. Nemrég Merkely Béla fogalmazott úgy, hogy szerinte nem lesz negyedik hullám nyáron, és azt követően sem szeptemberben. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

Orbán Viktor miniszterelnök jelentette be szombaton, hogy átléptük az 5 millió beoltottat, ami hatalmas mérföldkő. Ezzel újabb nyitások valósulhattak meg, miközben elengedhettük a köztéri maszkviselést.

Jelenleg 5 023 145 beoltottról tudni, akik már biztosan megkapták a vakcinájukat. Szintén fontos mérföldkő volt, amikor a két oltást felvettek száma meghaladta a 3 milliót. Pillanatnyilag 3 012 483 személy mondhatja el magáról, hogy már mindkét oltását megkapta.

Az online időpontfoglalóban a Sinopharm mellett – a készlet erejéig – Pfizer, Szputnyik és AstraZeneca oltások foglalhatóak.

Visszautasítja a gyalázkodást, a fenyegetést a közmédia Magyar Péter beszéde után

Az MTVA hivatalos közleményben tagadta Magyar Péter állításait.