18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,41 Ft
Euró
390,99 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
63,423 $

Apróért adta el a fiát egy pedofilnak egy amerikai nő

Emberkereskedelem vádjával kell bíróság elé állnia egy amerikai nőnek, aki pénzt fogadott el egy 47 éves pedofil férfitól azért, hogy szemet hunyjon afelett, hogy az elkövető rendszeresen megerőszakolja tinédzser fiát.

Fotó: Bill Oxford/Unsplash
Külföld

Kornis Vivien

Szerkesztő

Az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) decemberben kezdte meg a nyomozást az ügyben, miután a látókörükbe került egy Joseph Frances Tippett nevű férfi – írja a Borsonline.

A 47 éves pedofil biztonsági őrként dolgozott, és számos szövetségi épületben teljesített őrszolgálatot. A férfit végül március 27-én tartóztatták le a nyomozók, őrizetbe vétele idején éppen a 15 éves gyermeket erőszakolta. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Az FBI a házkutatás során Tippett otthonában többek között nyakörveket, pórázokat és más, feltehetőleg szado-mazo szexhez használt eszközöket találtak. 

A hatóságok közleménye szerint az áldozat édesanyja tudott arról, hogy Tippett rendszeresen szexuálisan bántalmazza a gyermeket, és hallgatásáért cserébe pénzt fogadott el az elkövetőtől. 

Az anya két fiával alacsony jövedelmű családként egy lakókocsiparkban élt, az áldozatnak a pedofil férfi adott munkát. A gyermek hetente több alkalommal is a férfinál töltötte az éjszakát, és egyszer egy nyakörvet viselve tért haza, a nő ekkor szerzett tudomást a rendszeresen elkövetett erőszakról. 

Ezután a nő többször pénzt fogadott el az elkövetőtől, összesen körülbelül 700 dollárt, ami nagyjából 200 ezer forintnak felel meg. Ennek a pénznek a nagy része ráadásul fia munkabére volt, ami szintén Tippettől érkezett.

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.

Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

A Bayern München látja vendégül a Real Madridot a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén kedd este.