Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,21 Ft
Euró
388,86 Ft
Font
452,98 Ft
Bitcoin
64,339 $

Megvan a PSG B-terve, ha Mbappé távozik

A Paris Saint-Germain továbbra is Kylian Mbappé válaszára vár, hogy hajlandó-e meghosszabbítani a jövő nyáron lejáró szerződését, ám a sajtóértesülések szerint elkészítették a maguk B-tervét.

Sergino Dest, a Barcelona (b) és Kylian Mbappe, a Paris Saint-Germain játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjének elsõ mérkõzésén a barcelonai Camp Nou stadionban 2021. február 16-án. MTI/EPA-EFE/Alberto Estevez
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Kylian Mbappé kisebb szappanoperába került a PSG csapatával, ugyanis hónapok óta húzódó ügyként még mindig nem jelentette ki konkrétan, hogy meghosszabbítja-e a kontraktusát a párizsi klubbal, avagy sem.

Leonardo, a PSG sportigazgatója és a klub vezetősége egyre türelmetlenebb Mbappé kapcsán, akinek 2022 nyarán jár le a szerződése. Azért szeretnék, ha minél hamarabb megszületne a döntés, mert amennyiben a fiatal francia távozás mellett dönt, még most nyáron kell értékesíteniük, ha pénzt akarnak látni belőle. Soron kívül Kiszabadították az Adácsnál kisiklott tehervonat mozdonyvezetőjét

Az ESPN értesülései szerint pedig mindaddig, amíg ez a hercehurca ment, a párizsiak elkészítettek egy B-tervet arra az esetre, ha Kylian Mbappé távozás mellett dönt. Amennyiben eligazol a francia, úgy Mohammed Szalah lehet az, akivel pótolják.

A 28 éves egyiptomi támadónak még két év van hátra a kontraktusából, és állítása szerint még a klub nem kereste meg új szerződéssel. Szalah idén is nagy formát mutatott a számok alapján, ugyanis 33 meccsen 21 gólt és 4 asszisztot szerzett.

Szalah már négy éve, 2017 nyarán igazolt Liverpoolba az AS Roma csapatától 42 millió euró ellenében, és világklasszissá fejlődött Jürgen Klopp kezei alatt. Amennyiben a Liverpoolnak nem sikerül kvalifikálnia magát a Bajnokok Ligájába, úgy elképzelhető a távozása.

Klopp nemrégiben kijelentette, hogy nem szeretné, ha a klub bármelyik támadóját is eladná és a vörösök állítólag 80 millió font alatt szóba sem állnak a kérőkkel. Mauricio Pochettino, a PSG edzője azonban nagy rajongója az egyiptominak, így külön kérésére ajánlatot tehetnek érte.

Eddig még nem látott iPhone-t dobhat piacra az Apple

Egy friss elemzői jelentés szerint az Apple egy karcsúbb, kisebb kijelzővel rendelkező iPhone modellt dobhat piacra 2025-ben.