Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,81 Ft
Euró
389,79 Ft
Font
455,57 Ft
Bitcoin
59,277 $

Neymar: „Ronaldóval akarok játszani”

Neymar elárulta, hogy szeretne együtt játszani Cristiano Ronaldóval, akit az elmúlt hónapokban többször is összefüggésbe hoztak a Paris Saint-Germainhez való átigazolással.

Neymar, a Paris Saint-Germain (b) és Phil Foden, a Manchester City játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája elõdöntõjének visszavágó mérkõzésén a manchesteri Etihad stadionban 2021. május 4-én. MTI/AP/Dave Thompson
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A PSG világrekordot jelentő, 222 millió eurót fizetett Neymarért 2017-ben, mikor a brazil átigazolt a Barcelonától, ahol a focista generációja legjobb játékosai közé került.

A brazil olyanok mellett tündökölt a Camp Nouban, mint Lionel Messi és Luis Suarez, és a Parc des Princes-ben is egy világklasszis csapatban gyarapíthatta tudását, azonban még mindig vannak ambíciói arra vonatkozóan, hogy a jelenleg Olaszországban, a Juventusnál tevékenykedő ötszörös Aranylabda-győztes mellett játszhasson. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

De mi hangzott el konkrétan?

„Cristiano Ronaldóval szeretnék együtt játszani. Már játszottam olyan nagyszerű játékosokkal, mint Messi és Mbappé, de Cristiano Ronaldóval még nem volt szerencsém játszani”

– mondta Neymar a GQ France-nak.

Neymar a továbbiakban elárulta, hogy a brazilokkal a világbajnokság a fő cél melyet szeretne elérni, mielőtt szögre akasztja cipőjét, de az európai dicsőséget is célba vette a PSG-vel, miután aláírta új, négyéves szerződését a francia klubbal.

„Meg akarom nyerni a világbajnokságot” – tette hozzá a brazil támadó. „Mindig is ez volt a legnagyobb álmom, de a PSG-vel is mindent meg akarok nyerni. Már majdnem 30 éves vagyok, és egyéni szinten is jó karriert futottam be.”

Ronaldo 2018-ban azért mondott le a Real Madridnál eltöltött kilencéves szerepléséről, hogy csatlakozzon a Juventushoz, a portugál azonban nem tudta Bajnokok Ligája-dicsőségre ösztönözni a Bianconerit, ezért felmerült, hogy elhagyhatja a klubot, ha a szezon végén nem sikerül kvalifikálniuk magukat a versenybe.

A PSG a nyáron ajánlatot tesz Ronaldóért, és egy esetleges madridi visszatérés is felmerült az ügyben, azonban Pavel Nedved, a Juve alelnöke ragaszkodott ahhoz, hogy a játékos 2022-ig meghosszabbítja szerződését a klubbal – írja a Goal.

Orosz katonák léptek be az amerikai erőknek otthont adó nigeri légibázisra

Miután a nigeri katonai vezetők nemrég úgy határoztak, kiutasítják az amerikai csapatokat az országból, oroszok foglalták el a légibázist.

Gyerekek bukkantak rá egy női holttestre Aszódon

Gyerekek találtak rá egy női holttestre Aszódon, majd elfogták a bűncselekmény gyanúsítottját, akire súlyos büntetés várhat.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony már kukákat szereltet le Budapesten

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje nem elégedett Budapest köztisztaságával, amiért Karácsony Gergelyt teszi felelőssé.