Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,57 Ft
Euró
389,27 Ft
Font
454,75 Ft
Bitcoin
59,165 $

Megakadályozhatja a Facebook, hogy olvasás nélkül posztoljunk bejegyzéseket

A közösségi média vezető platformja azt szeretné elérni, hogy ne legyen tele spammel és olvasatlan posztokkal a felhasználók hírfolyama.

Pixabay
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A The Verge szúrta ki, hogy egy újdonság tesztelésébe kezdett a Facebook az androidos júzerek alkalmazásán, egyesek pedig már meg is tapasztalhatták, miként működik az új rendszer.

A közösségi oldal célja, hogy meggátolja az értelmetlen bejegyzések feltöltését, vagy legalábbis egy plusz akadályt tegyen az olvasatlan tartalmak és a posztolás közé. Soron kívül Dublőrrel segített a jogsiszerzésben egy kecskeméti férfi, 700 ezret kapott érte

Ha valaki egy véletlenszerűen kiválasztott tartalmat annak megnyitása nélkül oszt meg, akkor egy kis felugró ablak jön elő, ami röviden figyelmezteti, hogy ha nem olvassa el végig a cikket, akkor nem juthat hozzá az abban szereplő fontos információkhoz.

A fejlesztéssel az álhírek terjedését próbálják megakadályozni, így a Facebook átláthatóbb lehet, ezáltal csakis hiteles forrásokból tájékozódhatnak a júzerek, ám egyelőre úgy néz ki, a funkció használata nem lesz kötelező.

Több mint egymilliárd forintnyi kártérítést kapott egy férfi, aki 31 évet töltött a börtönben jogtalanul

Tévesen őt ítélték el egy gyilkosságért, pedig semmi köze sem volt hozzá. Most megtörtént a valódi igazságszolgáltatás.