Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Ole Gunnar Solskjaer ezzel a kéréssel fordult a Manchester United szurkolóihoz

A Manchester Unoited szurkolói a Glazer család klubtulajdonlása elleni tiltakozásul kényszerítették ki a május 2-i mérkőzés elhalasztását, Ole Gunnar Solskjaer ezért most egy kérést intézett a szurkolókhoz.

Fotó: MTI/EPA-EFE/Enric Fontcuberta
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ole Gunnar Solskjaer arra kérte a Manchester United szurkolóit, hogy engedjék folytatni a Liverpool elleni mérkőzést, mivel a héten valószínűleg újabb tüntetések lesznek a klub tulajdonosi háttere ellen, ezért a norvég menedzser azt szeretné, ha a szurkolók békésen rendeznék dolgaikat, amennyiben továbbra is tiltakoznának a Glazer család ellen.

A Jürgen Klopp csapata elleni eredeti mérkőzés elmaradt, amikor a szurkolók május 2-án behatoltak az Old Trafford stadionba és körbevették a csapat szállodáját, az eredetileg békés tüntetés pedig egy kisebb erőszakba torkollott – írja az Independent. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A United ma este a Leicester Cityt fogadja, a Liverpool elleni átütemezett mérkőzés pedig csak két nappal később, csütörtökön lesz megtartva, éppen ezért Solskjaer felkereste a klub szurkolóit, hogy biztosítsa, a meccsek a tervek szerint folytatódjanak.

„A biztonsági intézkedéseket természetesen megvizsgáljuk, és remélem, hogy a tiltakozásokat – ha lesznek tiltakozások – kizárólag verbális jellegűre tudjuk korlátozni, semmi erőszakosra”

– mondta Solskjaer.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.