Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,486 $

Heti több mint 100 millió forintért futballozhat a Premier League sztárja

Noha ez is felfoghatatlanul nagy összeg, messze nem a legmagasabb fizetés, de semmiképpen nem mondhatjuk rá, hogy kevés lenne.

Fotó: Twitter/Manchester United
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A világjárvány generálta gazdasági válság ellenére is komoly fizetések repkednek a futballban. Ez akkor is igaz, ha sok klubnál csökkentették a járandóságokat, és az új szerződéseket kisebb pénzekért cserébe írják alá.

A Manchester United azonban az egyik legtehetősebb klub, és híres arról, hogy a sztárjainak komoly összegeket ad. Így van ez Edinson Cavani esetében is, aki még mindig nem írta alá az új kontraktusát az Old Traffordon. Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

A United nagyon meg szeretné tartani a PSG korábbi klasszisát, aki már a Premier League-ben is letette a névjegyét. Az új hírek szerint a támadó nyitott arra, hogy maradjon, és lehetséges, hogy még több pénzt kereshet, mint eddig.

Jelenleg heti 200 ezer fontot keres a 34 éves világsztár, ám benne van a pakliban, hogy Dél-Amerikába szerződik a Bocához. A The Sun beszámolója szerint a Vörös Ördögök arra készülnek, hogy heti 50 ezer fonttal többet kínáljanak a játékosnak, aki ezzel hét nap alatt 103 millió forintot kapna rendszeresen.

Messze áron alul adhat túl a Real Madrid Eden Hazardon

Ezzel összességében 2,5 millió fonttal növekedne a fizetése éves szinten, ha hosszabbít a britekkel. Jelenleg ez körülbelül 6 millió fontot jelent számára, és a United vezetősége bízik abban, hogy sikerül meggyőzniük a dél-amerikai futballistát, aki az Európa-liga elődöntőjének visszavágóján két gólt is lőtt a Rómának.

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.