Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,28 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,745 $

Megvannak az aktuális oltási számok, így állunk most

Semmi akadálya nem lehet annak, hogy bárki regisztrálhasson az oltásra, és azt rövid időn belül, akár már másnap felvegye.

...svg content...Fotó: Farkas Csaba ortopéd főorvos beolt egy nőt a német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcina második adagjával a Jósa András Oktatókórházban kialakított oltóponton Nyíregyházán 2021. május 7-én. MTI/Balázs
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban már beszámoltunk, szombat hajnalban az eddigi legnagyobb vakcinaszállítmány landolt Magyarországon. Több mint egymillió adag futott be Kínából, amire ezelőtt nem volt példa a világjárvány ideje alatt.

Ez egy újabb jelentős lépés afelé, hogy Magyarország elérje az 5 milliót a beoltottak számában. A legfrissebb adatok szerint eddig összesen 4 261 822 fő kapta meg az oltását az országban. Azok, akik már a második oltásukon is átestek, 2 452 603-an vannak.

Erősen közelítünk az 5 millió regisztrálthoz, akiknek a 80%-a megkapta az oltását, miközben online a Sinopharm, az AstraZeneca és a Szputnyik oltására is lehet időpont foglalni. Magyarország még mindig magabiztosan az uniós átlag felett van a beadott oltásokat tekintve, és az elsők között nyithattunk, ami sokak számára jelentett jó hírt.

Zelenszkij közölte Trumppal, Putyin nem nyerhet

Donald Trump és Volodimir Zelenszkij személyesen találkoztak New Yorkban, melynek ideje alatt az USA volt elnöke meghallgatta az ukrán vezetőt a háborúról.

Váratlan döntetlen született az Újpest-Eto meccsen

Az Újpest nem tudta otthon tartani a 3 pontot a Győri ETO ellen az NB1 8. fordulójában, ami egyértelműen csalódás az újpestiek számára.