Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,183 $

ByeAlex parádés módon reagálta le az x-faktoros bejelentést

Az énekes és dalszövegíró stílusosan reagálta le a nagy bejelentést, aminek ő is részese volta Fókuszban.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az RTL Klub a háttérben már útjára indította az X-Faktor új évadát, ami már a 10., tehát egy jubileumi szériáról van szó, mely hatalmas durranásnak ígérkezik. Már javában zajlanak a meghallgatások a versenyzőkkel, akik között ott lehet a győztes.

Természetesen nem egy bejelentés előzte meg az indulást, így már azt is tudhatjuk, hogy új műsorvezetője lesz az X-Faktor 10-nek. Ez azonban még mind semmi, mivel a mentorok között is van változás. Soron kívül Három nő vesztette életét egy tragikus amerikai autóbalesetben

Sokan tippeltek arra, hogy az első évad egyik mentora térhet vissza, vagy akár négy új mentor lesz, akik végigvezénylik a szezont. Nem egy tipp érkezett arra, hogy Csobot Adél is beszáll a játékba, aki végül meg is kapta ezt a lehetőséget.

Kiderült ugyanis, hogy Dallos Bogi nemet mondott, mivel a karrierjére szeretne koncentrálni. Ugyanakkor ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti marad a helyén. Alex parádés módon, nagyon lazán reagálta le a bejelentést.

Jegyezzük meg gyorsan, nagyon menő a pink színű gitár, ami a 80-as éveket idézi. Negyed óra alatt már közel 6 ezren nézték meg Alex ötletes és humoros videóját, miközben a háttérben a Fókusz riportja ment.

Megint pontokat veszített a Liverpool, a hajrában állt be Szoboszlai

Szoboszlai Dominik a hosszabbításban állt be a West Ham United elleni fordulatos mérkőzésen.