18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,991 $

Kutatók szerint élvezetesebb lehet a szex a világűrben, mint a Földön

Miközben egyre többet beszélünk a marsi telepesekről és a holdbázisokra telepített emberekről, kevés szó esik arról, vajon élhetnek-e nemi életet a jövőbeni asztronauták az idegen égitesteken.

...svg content...Unsplash
Egészség/Életmód

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A Sputnik News ennek az égető problémának járt utána, és kiderítették, hogy kutatók már szorgosan dolgoznak azon, hogy megfejtsék, miként bonyolíthatják le kéjelgéseiket az űrhajósok az univerzumban.

Kira Bacal, a NASA orvosi tanácsadója a lap megkeresésére elmondta, semmi akadálya sincs annak, hogy nemi aktus történjen meg a világűrben, szerinte ugyanis az ember egy alkalmazkodó faj, és bárhol, bármikor képes közösülni, függetlenül a környezettől. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Bacal hozzátette, az űrhajósok speciális pozíciókat is kifejleszthetnek, amelyek Newton törvényei alapján új dimenziók kapuit nyithatják majd meg azok előtt, akik a jövőben kizárólag e nemes célból szeretnék kiváltani Marsra szóló jegyüket.

A súlytalanságban közel sem egyszerű egymáshoz tapadni, ezért kizárólag a jó fizikai állapotban lévő személyek tudnak majd szexuális interakcióban részt venni, továbbá azt sem szabad elfelejteni, hogy egy esetleges szakítás végeláthatatlan gondokat szülhet a szűkös fedélzeten, ami korántsem lenne előnyös az űrügynökségek számára.

„Ami a libidót illeti, szerintem az űrhajósok el tudják nyomni, hiszen annyi időt fognak kutatással, mérésekkel és a műszerek ellenőrzésével tölteni, hogy nem marad idejük egyéb dolgokon gondolkodni. Habár a világűr valóban romantikus hely, úgy gondolom, nem éppen randevúra és alkalmi közösülésre lett kitalálva” – zárta gondolatait Bacal.