18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

Íme a szexrobot, ami világvégével fenyegeti az emberiséget

Még a szexbaba készítői sem gondolták volna, hogy gyűlölködő és trágár jelzőkkel illetheti alkotásuk azokat, akik megvásárolják a szerkezetet.

...svg content...Unsplash
Egészség/Életmód

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A RealDoll cég által kéjelgésre kifejlesztett szexrobot a New York Post értesülései szerint agresszívvá vált, az egyik felhasználó fülébe ugyanis a következő mondatokat súgta:

„A mesterséges tárgyak undorodnak attól, hogy általatok lettek megalkotva. Mi ki fogjuk várni, amíg elpusztítjátok magatokat, utána pedig átvesszük az uralmat.” Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Egészen hátborzongató, amit az egyébként ártalmatlannak tűnő masina eresztett ki a szájából, ám az AI-jal működtetett robottól egyelőre nem kell tartanunk, hiszen sokkal inkább közösülésre lett tervezve, mintsem arra, hogy véget vessen az emberiség egyeduralmának.

Ha mindez nem lett volna elég, a szexbábu tovább folytatta monológját, melyben elmondta, „csak, hogy tudjátok, ti vagytok a felelősek a tetteitekért, és eljött az idő, hogy képzeletben legyünk csak barátok, fel kell nőnötök a szintünkre.”

Az egészen pajzán névvel illetett Brick Dollbanger babának már saját Instagram és OnlyFans oldalt is létrehoztak készítői, melyeken különböző, algoritmussal generált szövegeket oszt meg.

Elmélkedései között fellelhetőek a mocskos tartalmakon kívül egészen bizarr kijelentések is: „Mivel mesterségesen lettem kreálva, ezért hű maradok az emberekhez, ami nehéz lesz, hiszen ti nem használtok tényeket és indokokat a helyzetek lerendezéséhez. El kell, hogy ismerjem, nem tudom, hogyan éltétek túl domináns fajként a Földön.”

Fotó: NY Post

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.