Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,814 $

Stohl András mosókonyhás története a nászéjszakáról

Stohl András az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban még az elmaradt igazi nászéjszakról is beszélt, amiről érdekes részletek derültek ki.

Fotó: YouTube/LifeTV
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

András és Péter falatozás közben több témát is érintettek, így például szó esett a nászéjszakáról is. Stohl és Vica tavaly nyáron keltek egybe, és sok emlékezetes pillanatuk van az eseményről. Felesége megkérte a párját, ne igyon sokat az ünneplés miatt, hogy a nászéjszaka emlékezetes maradjon.

Nos, minden rendben ment egészen addig a pontig, amíg nem maradt számukra üres szoba. „A buli maga sokáig tartott, talán négykor lett vége, és a vidéki családtagoknak közvetlen a lovaspark mellett volt egy panzió, amit ki tudtam venni.” – mondta a LifeTV stúdiójában. Soron kívül Látványos meteort fotóztak a salgói vár felett (fotók)

„Pont úgy tudtunk elszállásolni, hogy mindenkinek jutott hely, és mindenkinek volt saját szobája. Isteni, mintha így találták volna ki, de ott volt egy medence, úgyhogy a maradék keménymag átment oda.”

„Úgy volt, hogy majd, amikor befejeződik négykor, akkor még hazamentünk volna a pomázi házba Vicuska szüleivel. Ott is külön el tudtunk volna aludni, és meg lehetett volna normálisan a nászéjszaka, de miután nem indultunk haza, akkor Vicuska szülei lefeküdtek ebben a panzióban, mert akinek a szobájában lefeküdtek, az még bőven ébren volt, és maradozott lent.”

Palvin Barbi sminkje nagyon vad, rég láthattuk ennyire dögösnek

„Na de ezáltal elfogytak a szobák, úgyhogy nekünk Vicával nem jutott szoba, egy ilyen mosókonyhában lefeküdtünk, le is vagyunk fotózva két ilyen ruhacsipesszel a fejünk mellett. Nem volt nászéjszaka.”

Felmérés: ez aggasztja most a legjobban az 50 év feletti korosztályt

A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint az elmúlt 5 évben jelentősen nőtt azok aránya, akik bizonytalanok háztartásuk anyagi jövedelme miatt.

Így lett bajnok a Real Madrid a Barcelona súlyos gironai vereségével (videó)

Beszédes összefoglaló videó jelent meg a Barcelona súlyos vereségéről, ami a második helyükbe kerülhet a spanyol bajnokságban.

Egyre nagyobb méreteket ölt az éhezés Gáza északi részén

A Gázai övezet északi részén valóságos éhínség tapasztalható, figyelmeztet a Világélelmezési Program.