Palvin Barbi sminkje nagyon vad, rég láthattuk ennyire dögösnek

Fotó: Instagram/Palvin Barbi
not image

Hujber Dávid

2021.április.17 - 04:47

Egy újabb bizonyíték arra, hogy miért Palvi Barbi a világ egyik legkeresettebb modellje, akire maximálisan büszkék lehetünk.

Barbi egészen fiatalkora óra van a szakmában, amit úgy ismerhet, mint a tenyerét. Ennyi idősen nem sokan mondhatják el magukról azt, hogy ekkora tapasztalattal rendelkeznek, mint ő, ráadásul top-szinten.

Hosszú évek óta a legjobbak között tartják számon, amivel jelentős mértékben hozzájárult ahhoz, hogy Magyarország még inkább felkerüljön a divattérképre. Sokat köszönheti neki a szakma, és a karrierje még mindig tart!

Sok éve lehet hátra a divat világában, akár egészen nyugdíjas koráig, és ki tudja, mit hoz még számára az élet, mert megannyi lehetőség állhat előtte. Szerelmével minden percet kihasználnak, és élvezik az életet, ami még boldogabbá teheti Barbit.

Így mutat Kiss Ramóna az új autója mellett

Annak ellenére, hogy az elmúlt több mint tíz évben már képek ezreit láthattunk Barbiról, még mindig képes meglepni bennünket. Nemhiába imádja őt a kamera és állnak sorban a cégek azért, hogy vele dolgozhassanak.

Most épp egy nagyon dögös sminkben jelent meg, amiről készített egy szelfit a követőknek. Hamarosan sokkal többet tudhatunk arról, hogy mi is áll ennek a hátterében. Reméljük ez a „hamarosan” mindjárt itt lesz, és lehull a lepel az érdekes projektről.