Palvin Barbiék romantikus pikniket tartottak az óceánparton

Fotó: Instagram/Palvin Barbara
not image

Hujber Dávid

2021.április.10 - 04:41

Nem is lehetne ennél szebb és romantikusabb pikniket elképzelni, amit összehoztak Palvin Barbiék Amerikában.

Egy ideje már tudhatjuk, hogy Barbi visszatért Amerikába, és közben sikeresen letette a vezetői vizsgáját. Sőt, megvásárolta az első autóját, ami egy Tesla, mely igen komoly népszerűségnek örvend az államokban.

Ami még ennél is fontosabb, Barbi és Dylan továbbra is egy párt alkotnak. Nagyon boldogok, és valóban összeillenek, ami már a képek és a videós tartalmak alapján is lejön. Öröm rájuk nézni, egy igazi sztárduó.

Mindketten komoly népszerűségnek örvendenek, többek között az Instagramon is. Dylant például lassan 10 millióan követik, addig Barbi rövidesen elérheti a 16 milliós követőtábort, ami szintén egészen magas szám.

K, mint kaliforniai kormányzó

Sok időt töltenek együtt, és ezt igyekeznek a lehető legjobban felhasználni. Nemrég például úgy döntöttek, hogy tartanak egy óceánparti pikniket a napos, de nem feltétélen nagyon meleg időben. A látvány azonban mindenért kárpótolta őket, plusz a sós levegő is kellemes lehetett.

Elnézve az asztalt, volt ott mindenfajta finomság, a személyes kedvencünk is, ami a dinnye. Összefutott a nyál szánkban, mert ez azonnal a nyarat juttatja eszünkbe, és úgy tűnik, ők is szeretik ezt a gyümölcsöt.