Így mutat Kiss Ramóna az új autója mellett

Fotó: Instagram/Lékai-Kiss Ramóna
not image

Hujber Dávid

2021.április.16 - 04:14

Látszik, hogy megvan közöttük a szimbiózis, és egy igazán szép darabot választott magának a híres színésznő, műsorvezető.

A szeszélyes időjárás miatt nemcsak a ruhatárunk lecserélésével kell várnunk… Valóban nem normális, hogy április közepét írjuk, két hétre vagyunk a nyarat jelentő májustól, és újra elő kellett vennünk a téli kabátot.

Ráadásul ez megy napok óta, mintha csak december lenne, az ember fogja a fejét, hogy hol tartunk az éghajlatváltozásokkal. Ez évről évre egyre csak rosszabb, és hamarosan akár az igazi átmenetek is eltűnhetnek az évszakok között.

Ez semmilyen módon nincs jó hatással az emberre, ami miatt még a nyári gumicserével is várnunk kell, bár ezekben az időkben már aktuális lenne a téma. Kiss Ramóna, a TV2 sztárja is kénytelen várni, cserébe viszont megnézhettük őt az új autója mellett.

Nincs többé J.Lo és A-rod álompár

„A héten gondoltam elviszem a kis járgányomat kerékcserére, de ebben a “jó” időben inkább elnapoltam! Nálatok mi a helyzet ezen a fronton? Cseréltetek gumit vagy még várat magára?” – írta a posztjában Rami.

A híres színésznő egy 2021-es hibrid Hyundai Tucsonra váltott, ami elég masszívan mutat, főleg ebben a piros színben, ami remekül megy Rami egyéniségéhez, és közben az egész családot el tudja benne szállítani.