Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,059 $

Baleset a 44-es főúton, többen megsérültek, mentőhelikopter a helyszínen

Le kellett zárni a 44-es főutat, miután baleset történt a helyszínen, ahová mentőhelikopter is érkezett.

...svg content...Fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Autóbusz és két személyautó ütközött össze csütörtök délután Nyárlőrinc közelében, többen megsérültek, a 44-es főutat lezárták – közölte a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.

A rendőrség tájékoztatása szerint a 44-es főút 15-ös kilométerénél eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze a három jármű. Többen is megsérültek. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A baleset következtében az egyik autó árokba borult, a tűzoltók feszítővágó és emelőpárna segítségével szabadítják ki a jármű utasait. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett – írta a megyei katasztrófavédelem.

Ennyi magyar sportoló nem oltatta be magát azok közül, akik Olimpiára készülnek

A helyszínelés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták a főutat, a forgalmat a 4622-es úton keresztül Szentkirály felé terelik.

Forrás: MTI

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.