Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

A Premier League egyik legjobbját hozná el a PSG, ha Mbappe távozik

Könnyen lehet, hogy adott esetben jó esély lehet a Premier League egyik legjobbjának távozására, ha Kylian Mbappe nyáron valóban elhagyja a PSG-t.

Fotó: Twenty20
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az egyik legnagyobb kérdés, hogy hol folytatja Mbappe, aki Neymarhoz hasonlóan még mindig nem hosszabbított, így a legrosszabb forgatókönyv is megvalósulhat Párizsban, miszerint mindkét klasszis távozik.

Neymar állítólag a Barcelonához, Mbappe pedig a Real Madridhoz szeretne igazolni, de a franciák mindent megtesznek annak érdekében, hogy megtartsák a két legértékesebb játékosukat. Mbappe szerződése 2022-ben jár le, és eddig nem történt előrelépés az ügyében, ellenben Neymarral, aki közel áll ahhoz, hogy hosszabbítson. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A Footballtransfers arról ír, hogy a Telefoot jelentése szerint a PSG francia világsztárja még nem döntött arról, hogy aláírja az új kontraktusát, vagy elhagyja a csapatot. A támadó a szezon hátralévő részében a futballra akar koncentrálni, mivel a PSG még mindig három fronton érintett, köztük a Bajnokok Ligájával.

Folytatódnak a tárgyalások a felek között, és Mbappe látni szeretné, hogy a csapat mennyire versenyképes és ambiciózus a jövőt illetően. Ha azonban menni fog, három lehetséges jelöltről beszélhetünk.

A legfőbb célpont a Liverpool legjobbja, Mohamed Salah, akit sokra tartanak a PSG katari tulajdonosai. Mivel Salah szerződése 2023-ban lejár, esély nyílhat arra, hogy egy nagyobb összegért elhozzák.

Emellett a PSG főnöke, Leonardo Lionel Messi helyzetét is szorosan figyelemmel követi, akinek hónapokon belül lejár a kontraktusa a Barcelonánál. A harmadik ilyen sztár Harry Kane, akit a PSG edzője, Mauricio Pochettino nagyon jól ismer a tottenhamos időszakból.

Ha a londoniak nem jutnak be a BL-be, még több esélyük lehet arra, hogy megszerezzék a Premier League másik nagy sztárját.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.