Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,07 Ft
Euró
389,24 Ft
Font
454,93 Ft
Bitcoin
57,599 $

Jövő hétre várják Magyarországra a legújabb vakcinatípust, már hat fajtával olthatnak

Müller Cecília országos tisztifőorvos egy nagyon örvendetes hírt osztott meg az operatív törzs sajtóeseményén csütörtök délután.

Fotó: Miskolc, 2021. április 8. Oltópont a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban 2021. április 8-án. MTI/Vajda János
Belföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nemrég arról számoltunk be, hogy új információk láttak napvilágot arról a két vakcinatípusról, amik a következő időszakban szintén hozzájárulhatnak a hazai immunizáláshoz. Mindeközben lassan megérkezik a hatodik vakcinatípus is.

Ez a Janssen vakcinája, amiből egy adag szükséges a beadáskor, tehát a legtöbb oltóanyaggal ellentétben egyszer adják be az adott személynek, aki azt követően védettnek érezheti magát. Ez szintén gyorsíthatja az immunizálási folyamatot. Soron kívül Kétmilliós kárt okozott egy 16 éves fiatal a Határ úti metróállomásnál

Magyarországi sporteseményen csak védettségi igazolvánnyal lehet majd részt venni

Müller csütörtökön beszélt arról, hogy már a következő hétre várják az első Janssen-szállítmányt. Először 28 800 adag érkezhet Magyarországra, ami nem túl sok, viszont így is közel 30 000 ember beoltásáról van szó ezzel az oltóanyaggal.

Szoboszlai Dominik bemutatta a Liverpool új hazai mezét, nagyon trendi lett (videó)

Szoboszlai Dominik is magára húzhatta a Liverpool legújabb hazai mezét, ami az elmúlt évek egyik leglátványosabb tervezése.

Újabb részletek láttak napvilágot a soroksári késelésről

A két férfi kamionsofőrként dolgozott, s épp pihenőidejüket töltötték, amikor vitatkozni kezdtek. Ez dulakodásig fajult, majd egyikük kést rántott.