Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,935 $

Gáspár Győzike nem hisz a szemeinek, Virág szerelme mindent tagad

Mostanában nem jön ki a lépés Győzikének, akit ezúttal az autója viccelte meg, noha nagyon jó hangulatban indult volna meg.

Fotó: YouTube/LifeTV
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Folytatódik a LifeTV műsora, amiben már nem sokáig láthatjuk Berkiéket, hiszen elköszön tőlük a csatorna. Gáspár Győziék azonban maradnak, és még mindig nagyon népszerűek, gyakorlatilag minden ezt támasztja alá.

Már a „Van életünk” indulása előtt is sejthető volt, hogy Győziék hozni fogják a kötelezőt, és népszerűek lesznek, mivel egyrészt nagyon szórakoztatóak, másrészt velük mindig történik valami, megunhatatlan figurák. Soron kívül Látványos meteort fotóztak a salgói vár felett (fotók)

Győzike, aki nemrég Zsolti feleségéről is mondott pár érdekes szót, épp egy bevásárlókörútra indult volna egyedül, amikor az autó nem indult, ráadásul a bal hátsó kilincs eltűnt. A sztár nem sokat ért az autókhoz, így azonnal riasztotta az egész családot.

Exatlon-Franciska tiszta vizet öntött a pohárba Ákost illetően

„Úgy nyitom ki, mint aki ért hozza.” – mondta a motorháztető felnyitása után, majd riasztotta a családot, hogy baj van. „Durrog a kocsi, durrog a kocsi.” – kiáltozta Győzike, amin Bea egyáltalán nem lepődött meg.

„Én egy cseppet sem lepődtem meg, mert Győző az olyan az autónak, mint molynak a molyirtó, tehát írtja.” – fogalmazott Bea, miközben Győzike azt gondolta, lehet, hogy más üzemanyagot tankolt az autóba, majd jött a kilincses sztori.

Szerinte Krisztián törte le a kilincset, aki mindent tagadott. „A szemem fusson ki Bea, ha én voltam! Ne hazudjál Krisztián, nekem te ne hazudjál.”

Egyre nagyobb méreteket ölt az éhezés Gáza északi részén

A Gázai övezet északi részén valóságos éhínség tapasztalható, figyelmeztet a Világélelmezési Program.