Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,64 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
454,93 Ft
Bitcoin
59,038 $

Kiderült, mikor térhet vissza Szoboszlai, nem túl jó hír

Szoboszlai Dominik, az RB Leipzig magyar válogatott labdarúgója várhatóan májusban végezhet ismét teljes értékű edzésmunkát. A sérült játékos állapotáról menedzsmentje, az EM Sports Consulting adott tájékoztatást pénteken a közösségi oldalán. Kiemelték: a középpályás kezelése megfelelő ütemben halad, azonban a sérülés helye és jellege miatt fokozott türelemre van szükség. Ezzel együtt Szoboszlai készülhet a júniusi Európa-bajnokságra […]

Fotó: Twitter/FC Red Bull Salzburg
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik, az RB Leipzig magyar válogatott labdarúgója várhatóan májusban végezhet ismét teljes értékű edzésmunkát. A sérült játékos állapotáról menedzsmentje, az EM Sports Consulting adott tájékoztatást pénteken a közösségi oldalán. Kiemelték: a középpályás kezelése megfelelő ütemben halad, azonban a sérülés helye és jellege miatt fokozott türelemre van szükség. Ezzel együtt Szoboszlai készülhet a júniusi Európa-bajnokságra is.

A középpályás legutóbb december 20-án, még a Salzburg együttesében lépett pályára, akkor a Wolfsberger AC elleni 3-2-re elveszített hazai bajnoki összecsapáson 81 percet játszott. Az őszi idényben osztrák csapatában 22 mérkőzésen kapott lehetőséget. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Szoboszlait a téli átigazolási időszakban szerződtette az RB Leipzig – ahol válogatott társaival, Gulácsi Péterrel és Willi Orbánnal szerepelhet egy klubban -, de ágyéksérülése miatt azóta sem tudott bemutatkozni. Érkezését követően a lipcseiek 16 összecsapásáról hiányzott már eddig.

Megvannak a Bajnokok Ligája negyeddöntőinek párharcai

A Bundesliga utolsó fordulóját a május 22-i hét végén rendezik. A részben budapesti rendezésű Eb-n a társrendező magyarok a címvédő Portugália ellen kezdik meg szerelésüket június 15-én. Négy nappal később a világbajnok franciákkal találkoznak szintén a Puskás Arénában, majd 23-án az esélyesek közé sorolt németek vendégei lesznek Münchenben.

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.