Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

Győzike pózolni tanítja Virág pasiját, szakadtunk a nevetéstől

Győzike talán a fiatalkori énjét látja Krisztiánban, aki történetesen Virág nagy hódolója, és szintén szerepet vállalt a LifeTV új műsorában.

...svg content...YouTube/LifeTV
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gáspár Győziékkel mindig történik valami, már csak emiatt is érdemes követni az életüket. Mindemellett nagyon szórakoztatóak, őszinték és az egész család nagy show-t tud csinálni, nemcsak a családfő.

Nemrég megtudhattuk, hogy Győzőnek hallókészület kell hordania, ráadásul mindkét fülére, mert a hosszú évek alatt nagyon megromlott a hallása a koncerteken. Akkor talán nem is sejtette, hogy később ilyen problémái lesznek. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Virág barátja, Krisztián sok időt tölt el Győző tárasáságban, többek között az edzéseket is közösen végzik. Ebből meg is mutattunk egy vicces jelenetet, amikor a fiatal fiút nem kicsit nyűgözte le a személyi edző formája.

Ahogyan még nem láthattuk Exatlon-Lillát, aki így is cuki

Győzike mindent meg akar tanítani Virág pasijának, akit már családtagként kezelnek. Az egyik részben például a pózolást mutogatta neki azokra az időkre visszaemlékezve, amikor a sztár még keményen gyúrt és versenyen is indult.

Krisztiántól kissé távol áll a dolog, így nem volt a legjobb ötlet, hogy rögtön pózolással kezdik a kalandot, hiszen addig még jó sok izmot kell magára öltenie. Nem is ment neki túl jól, amit Győzike a következőképpen kommentálta. „Krisztián! Jézusom! De ne úgy már, mint aki műtve van!”

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.