Clouds
21 Budapest
Dollár
359,33 Ft
Euró
389,68 Ft
Font
443,60 Ft
Bitcoin
22,819 $

Gáspár Győző drámai hírt kapott, hallókészüléket kell hordania

Fotó: YouTube/LifeTV
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem egy zenész került már hasonló helyzetbe a rengeteg hangos koncert miatt, és most ennek meg is issza a levét a showman.

Gáspár Győző sok mindenen ment már keresztül az élete során, de ez valami új. Elment egy hallásvizsgálatra, ahol kiderült, hogy van egy erős közepes fokú hallásveszteség. „Ez gyógyszerrel, műtéttel nem javítható.” – mondta a szakember.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Győzike kislánya párjával ment el az eredményekért, ahol közölték vele a rossz hírt. „Magyarán nem tudom elkerülni a készüléket…” – reagált Győzike. „Nem nagyon, javasolt a hallókészülék viselete.” – érkezett a válasz a LifeTV műsorában.

A technika fejlődése miatt ezek a szerkezetek már nagyon kicsik, de még ezt is nagynak tartja a sztár, aki a doktornőnek nem merte elmondani, hogy amikor sétál és átmegy a zebrán, nem hallja, hogy elmennek mellette.

Exatlon: ezeket mondta Annáról Dóri Grétinek a balhé után

Mivel kétoldali hallásvesztesége van, mindkét oldalra hordania kell a készüléket. Ezen a ponton Győzike ledöbbent. „Nekem ez nem megy, nem tudok egy készülékkel együtt élni. Félek attól, hogy valaki leállít és majd röhögni fog. Nekem az a félelem. Az a félelem, hogy ki, mit mond.”

„Az élet adott nekem egy sikert, adott nekem egy színpadot, adott nekem tévézést, de elvette a hallásomat.” – folytatta Győzike, akinek mostantól valóban figyelnie kell, mert a szerkezet nélkül súlyosan is megsérülhet.