Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,654 $

Gáspár Evelin nem bír magával, mi az a has?

Igyekezzetek, mert a tartalom már nem sokáig lesz elérhető Evelin oldalán, de érdemes vetni rá egy pillantást, hogy hol tart a fejlődéssel.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gáspár Evelin gyakorlatilag gyerekkora óta középpontban van a Győzike Show miatt, ami hatalmas hírnevet adott neki, de még gyerekként. Akkoriban a közösségi média gyakorlatilag nem létezett, és nem is sejtethette, hogy mindez milyen hatással lesz az emberek életére.

Sokan már csak ebből élnek és Evelin is felfedezte maga előtt a lehetőséget. Egyre több szponzori tartalma van, ami csak azt jelzi, hogy ezen a platformon is népszerű, bár a 160 ezres követőszám is erősen erre utal. Soron kívül Orbán Viktor hétvégén is munkában van, Csehországba utazott

Hírességként azonban vannak bizonyos elvárások, amiknek meg kell felelni, máskülönben az emberek nagyon hamar negatív kritikákat kezdenek el gyártani. Evelin sokat tudna erről mesélni, még most is, hogy a formája jobb, mint valaha.

Nagyon pengés lett a teste, amit egyre csak tökéletesíteni akar. Dicséretes a kitartása, hiszen ismert a betegsége, ami egy hátráltató tényező, ugyanakkor egy pillanatra sem áll le, mert látja magában a potenciált.

Exatlon: megdöbbentő részletek derültek ki Franciska sérüléseiről

Hasedzés közben készített magáról videót, amit ezen a linken keresztül érhettek el, de csak korlátozott ideig, szóval, ha nem akartok lemaradni, akkor ne habozzatok, mivel ezek a tartalmak automatikusan törlődnek a következő napon.

Deutsch Tamás szerint a Tisza Párt az új DK, Magyar pedig Péter a következő Gyurcsány

Deutsch Tamás azon a véleményen van, hogy a Tisza Párt lett az új DK, és Gyurcsány Ferenc sem tűnt el, mert valójában Magyar Péterré változott.

Tragédia a Kanári-szigeteknél: kilenc halott és közel ötven eltűnt személy

Elsüllyedt egy migránsokat szállító hajó pénteken éjszaka a Kanári-szigetekhez tartozó El Hierro közelében, amely tragédiában legalább kilenc ember vesztette életét, és további 48 személy eltűnt.

Jön Szoboszlai következő nagy meccse, élőben adja a tv

Szoboszlai Dominik mérkőzését is élőben adja a televízió, ami a Manchester City újabb pontvesztése miatt különösen fontos lehet.