Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,37 Ft
Euró
389,10 Ft
Font
453,36 Ft
Bitcoin
62,837 $

Videón az újabb rendőri akció a kábítószer-kereskedők ellen, akiknek esélyük sem volt

A rendőrség egy sikeres akciót hajtott végre hat nő és két nő ellen, akik kábítószer-kereskedelemben vettek részt.

YouTube/PoliceHungary
Belföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

A rendőrségi tájékoztatás szerint március 2-án és 3-án hat férfit és két nőt vettek őrizetbe, akik ellen kábítószer-kereskedelem miatt indult eljárás Csongrád-Csanád megyében. A gyanú szerint Hódmezővásárhelyen és Csongrádon árulták a kristály nevű szert.

Az őrizetbe vettek közül az egyik gyanúsított az élettársával Szentesen árulta a szintetikus drogot, amit a csongrádi ismerőse vett át tőle, aki pedig a feleségével, otthonában adagolta ki a szert, majd adta azt tovább a fogyasztóknak. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Óbudán is lecsaptak a rendőrök egy drogdílerre: videón a rendőrségi akció

A csongrádi férfit két ismerőse is segíthette a munkában, de ő volt az, aki tartotta a kapcsolatot a két dílerrel. A dílerek Hódmezővásárhelyen kínálták az árut a potenciális vevőknek. A csoport tagjait egy előre megtervezett akció keretében fogták el.

A rendőrök a feltételezett elkövetők otthonaiban tartott kutatás során nagyobb mennyiségű készpénzt és több százezer forint értékű kábítószert foglaltak le. A 21, 23, 29, 34, 48 és 51 éves férfiak, illetve a 35 és 54 éves nők ellen – őrizetbe vételük mellett – kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás – olvasható a közleményben.