Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,36 Ft
Euró
389,29 Ft
Font
454,50 Ft
Bitcoin
64,278 $

Három játékost is beáldozna a Manchester United az angol tehetségért

Akár három játékost is belevonhat a Manchester United az üzletbe, hogy megszerezzék a West Ham kiváló formában játszó angol válogatott középpályását, Declan Rice-t.

Manchester, 2020. július 4. Bruno Fernandes, a Manchester United (j) és Lloyd Kelly, a Bournemouth játékosa (k) az angol labdarúgó-bajnokság 2020. július 4-i mérkõzésén Manchesterben. MTI/EPA/Getty/Clive Brunskill
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Declan Rice már tavaly nyáron is az érdeklődés középpontjában volt, ám a West Ham United által kért 80 millió font körüli összeget a legtöbben úgy gondolták, túl magas az angol válogatott középpályásért.

A Chelsea és a Manchester United továbbra sem tett le arról, hogy leigazolják a „hatosként” remekelő Rice-t, ám a talkSPORT úgy értesült, hogy ezért ismételten mélyen a zsebükbe kellene nyúlni, ugyanis a West Ham 100 millió fontos ajánlat alatt szóba sem áll senkivel. Soron kívül Három év börtönt is kaphatnak a kegyetlen állatkínzók

A 90Min tudomása szerint éppen ezért taktikát válthat a Manchester United és három játékost is belevonhat a Rice-üzletbe: Nemanja Matic, Phil Jones és Jesse Lingard is a West Ham futballistája lehet Declan Rice játékjogáért cserébe.

Jesse Lingard esete azért érdekes, mert ő jelenleg is a West Hamnél tartózkodik kölcsönbe, és egészen remek formát mutat, eddig négy mérkőzésen 3 találatot is sikerült összehoznia és remekül illik a David Moyes által kidolgozott rendszerbe.

A 90Min ugyanakkor jelezte, ha a Lingard-Matic-Jones hármas értékét egybevesszük, körülbelül 30 millió fontot kapunk, így a Manchester Unitednak mindenképpen le kell tennie egy bizonyos összeget is a West Ham asztalára, ha meg kívánják szerezni a középpályást.

A sportportál szerint a kalapácsosok nyitottak is lennének az üzletre, azonban egy dolog rendkívül aggasztja őket, hogy mindhárom játékosnak rendkívül magas a fizetése: Jesse Lingard heti 100 000 fontot tesz zsebre, és ez az összeg nem sokkal alacsonyabb Matic és Jones esetében sem.

Solksjaer viszont mindenképpen szeretné a soraiban tudni Ricet, mivel nemcsak egy holding középpályásként, hanem potenciális középhátvédként is tekintenek rá, amely pozícióban korábban szintén magabiztosan tudott játszani.

Nagy Márton szerint Magyarország az űripar egyik meghatározó szereplője lehet

A nemzetgazdasági miniszter szerint minden adott ehhez.