Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
372,31 Ft
Euró
397,77 Ft
Font
470,37 Ft
Bitcoin
64,069 $

1 milliárd euróért bárki viheti a Real Madrid sztárját

Valószínűleg ennyi pénzért a Real Madrid rögtön eladná a sztárjátékosát, aki azonban nem tervez távozni.

...svg content...Fotó: Unsplash/Vienna Reyes
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madrid gőzerővel készül a hamarosan megrendezésre kerülő Bajnokok Ligája döntőre, amit a Dortmund ellen fognak megvívni. Még a finálé előtt jelentette be Kroos, hogy nem hosszabbít, de nem is fog más klubban játszani, hiába van egy sor kérője, nemcsak a szaúdi ligából, ahol rengeteg pénzt kereshetne.

A Santiago Bernabeu közönsége már el is köszönt a legendás német középpályástól, aki után Ancelotti, a Real Madrid edzője tett bejelentést. Mbappé pedig úton van a csapathoz, és elárulta, az AC Milan az egyik olyan klub, ahol még a visszavonulása előtt játszani szeretne, gyerekkora óta rajong az olasz ligáért. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

Ami pedig Rodrygo jövőjét illeti, rendkívül boldog a Real Madridnál, és hiába a pletykák, nem tervez eligazolni. Fabrizio Romano azt írja, világos terve van a játékosnak, miszerint a madridiakkal folytatja, mivel elégedett a klub stratégiájával. A 23 éves brazil szélső 2019 óta tagja a csapatnak, és már több mint 140 meccsen lépett pályára.

Emlékeztetőül érdemes megjegyezni, hogy néhány hónappal ezelőtt írta alá a 2028 nyaráig érvényes szerződését, ami egy új, 1 milliárd euró értékű kivásárlási záradékot tartalmaz. Ha ezt az összeget valaki letenné érte az asztalra, automatikusan vihetné, feltéve, ha a játékos is el szeretne igazolni, de jelenleg egyik forgatókönyv sem reális.