Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,92 Ft
Euró
386,49 Ft
Font
454,30 Ft
Bitcoin
69,549 $

Zséda fürdőruhában is igazi istennőként mutat

Zsédán nem fog az idő, akár a magyar Jennifer Lopeznek is hívhatnánk, annyira fiatalos, csinos és divatos.

...svg content...Fotó: Instagram/Zséda
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Zséda azon sztárok egyike, aki rendkívül fiatalos, és évről évre csak egyre szebbé válik. Mindig is szép nő volt, és ez most hatványozottan igaz, csak meg kell nézni a róla készült fotókat. December végén fogja ünnepelni az 50. születésnapját, ám sokkal inkább tűnik egy 30-as éveiben járó nőnek, amiben a legkisebb túlzás sincs.

A kiváló énekesnő mindig meglepi az embert a fiatalos megjelenésével, miközben árad belőle az elegancia. Nagyon kedveljük ezt benne, és nem tudnánk nála elegánsabb nőt mondani a sztárok, a hírességek közül, ami ugyancsak nagy bók. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

Zséda számára is fontos a minőségi kikapcsolódás, ami igazán feltöltheti az embert, főleg ezeken az igazán hideg napokon, közvetlen az igazi nyár előtt, ami már a küszöbünkön van. „Bridget Jones óta tudjuk, hogy a „miniszabi” menő dolog. Nem vitatkozom vele, mert szerintem sincs annál jobb, mint megszökni néhány napra.”

Egy hely, ahol rövid idő alatt is nagyon sokat töltődhet az ember, mind testi, mentális és lelki szempontból. „Ha csak egy rövid időre is, de szögre akasztani a valóságot, és megmártózni a kényeztetésben.” Engem nagyon ki tudnak kapcsolni ezek a rövid, két három napos kiruccanások, pláne egy olyan csoda helyen, mint a @luaresort

„Az ízek, az illatok, a színek, itt minden arról szólt, hogy a lehető legjobban érezzük magunkat, hogy minél messzebb kerüljünk a nyüzsgő hétköznapoktól. A konyha csodás ízekkel, a wellness zavartalan pihentetéssel, a személyzet pedig a lehető legnagyobb kedvességgel tette tökéletessé számunkra ezt a két napos „miniszabit”

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.