Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

Zséda mintha még mindig 30 lenne, ragyog a fiatalos énekesnő

Zséda egy genetikai csoda, de jegyezzük meg, egészséges életmódot él, és egy nagyon igényes nőről beszélünk.

Fotó: Instagram/Zséda
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Zséda, Magyarország egyik kedvenc énekesnője, akinek a hangját ezrek közül is fel lehetne ismerni, 1974. december 30-án látta meg a napvilágot. Úgy döntött, hogy közvetlen 1975 előtt születik meg, ami akár szerencsét is hozhatott számára. A Pápán született sztár nagy utat járt be, és a zenei világ fontos tagja.

Természetes szépségével lenyűgözi azokat is, akik nem feltétlen követik a pályafutását. Sokan ledöbbennek, amikor megtudják, hogy Zséda mikor született, mert olyan fiatalos, hogy inkább néz ki egy 30-as éveiben járó nőnek. Emellett az egyik legszebb hírességünk is, aki 1994 óta aktív a szakmában. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Fiatalon kezdte, a 20-as évei hajnalán, és egy olyan évtizedben, ami több mint sűrű volt, zenei szempontból is. A legendás 90-es évek aktívabb volt, mint a 80-as, pedig arra sem panaszkodhattunk. A világ megváltozott, Magyarország nyitni kezdett a rendszerváltással, és ez a zenére is hatással volt.

Sokan kapták meg ezzel a lehetőséget, és Zséda is sokat tudna mesélni arról, hogy mik voltak akkoriban ezek a változások, a különbségek. A kiváló és kivételes énekesnő a közösségi médiában is népszerű, sokan kedvelik a tartalmait, mert azok őszinték, és mind különleges energiákat mozgatnak meg.

Ami pedig Zséda fiatalságát illeti, csak dicsérni tudjuk, és női szemmel is az egyik legszebb sztár. Nem lehet mindezt kétségbe vonni, és szerencsére nem kell aggódnia az 50-es évei miatt, ráadásul fiatalosabb lehet, mint Jennifer Lopez, aki dollármilliókból éli az életét, így a lehetőségei is mások, akár a szépségápolást illetően is.

Júniustól hét kínai város lesz elérhető közvetlen légijárattal Budapestről

A külgazdasági és külügyminiszter elmondta, hogy új közvetlen légi összeköttetés jön létre a két ország között.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.