Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,668 $

Zsákokkal távoztak a Madeleine McCann holttestét kereső rendőrök egy víztározótól

A portugáliai Arade folyó víztározóját vizsgálták át a hatóságok.

...svg content...MTI/EPA/RICARDO NASCIMENTO
Európa

Bense Róbert

Szerkesztő

Mint arról korábban már írtunk, a rendőrség állítólag „biztos tippet” kapott, ez alapján kezdtek el kutatni a víztározóban, ahonnan videós beszámolók szerint zsákokkal távoztak. A helyszíntől 49 kilométerre tűnt el a kislány, még 2007 májusában.

Az akkor 4 éves kislányt kis túlzással a fél világ kereste, de eddig nem bukkantak a nyomára. Rengeteg teória és álhír terjedt arról, hogy mi lehet vele, a legkülönbözőbb helyszíneken vélték felfedezni, sokan pedig a szüleikre is gyanakodtak. Soron kívül Hiába az átoltottság, egyre nő a szamárköhögéses esetek száma

Nagyszabású keresőakció indult

2020-ban azonban fordulatot vett a kislány ügye, a rendőrség ugyanis bejelentette, hogy egy Christian B nevű férfi megölhette Madeleine-t, aki azokban az időkben, és később is Portugália azon régióiban követett el erőszakos bűncselekményeket, ahol most a lányt keresik.

A férfi ugyan tagadta, hogy köze lenne az eltűnéshez, Christian Wolter német ügyész azonban biztos tippeket emlegetve rendelte el a helyszíni nyomozást, bővebb részleteket viszont nem árulhatott el – írja a Sky News.

20-30 egyenruhás vizsgálta át a terepet, a búvárok pedig a víz alatt végeztek keresőmunkát. Csónakokat és keresőkutyákat is láttak a víztározónál. Egyelőre hivatalos bejelentés az ügy kapcsán nem érkezett.

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.