Zimány Linda is kommentált Gáspár Evelin bikinis képe alá

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
not image

Hujber Dávid

2021.június.10 - 10:41

Ennek pedig láthatóan nagyon örült Evelin, aki továbbra is bombaformát mutat, és valószínűleg ez még jó darabig így lesz.

Korábban sok bántást kapott a Győzike Show egykori sztárja, akit akkor még gyerekként ismerhettünk meg. Azok az idők elmúltak, és talán Evelin változott a legtöbbet, akit először Győzike idősebbik lányaként ismerhettünk meg.

Az évek múlásával Evelin elkezdett felnőni, sok új tapasztalatra tett szert, igazán erőssé vált, majd eldöntötte, hogy a közösségi média mellett teszi el a voksát, ott lesz sikeres. A tanult sztár mára nagyon otthonosan mozog ebben a világban, és elkezdte megismerni a különböző trendeket.

Pár héttel ezelőtt még a Survivor forgatásán járt, ami az év egyik legjobban várt műsora lehet, többek között Evelin miatt is, aki versenyzőként utazott el a távoli szigetre. Sokan kíváncsiak arra, hogy meddig jutott a játékban.

A visszatérése óta folyamatosan aktív, akárcsak az utazása előtt, és ennek sokan örülnek. A bikinis képek sem maradhattak el, és az egyik ilyen róla készült felvétel alatt a több mint 291 ezer követőt számláló Zimány Linda is megjelent.

„Wow Evelin!” – írta a hozzászólásában a híres modell, aki szintén rendkívül népszerű. „Nagyon megtisztelő egy ilyen ikontól, mint Te! Köszönöm szépen.” – válaszolt Evelin, akiben Linda véleménye is megerősíthette, hogy jó úton halad előre.