Dollár
431,79 Ft
Euró
423,20 Ft
Font
482,09 Ft
Bitcoin
19,433 $

Őrületesen látványos dekoltázzsal villant Zimány Linda

Fotó: Instagram/Zimány Linda
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 16. - 14:35

Ha egészen őszinték akarunk lenni, akkor Zimány Linda az egyik olyan sztár, akire rendkívül kíváncsiak vagyunk a Dancing with the Stars harmadik évadában.

Noha Zimány Linda alapvetően az egyik legnépszerűbb híresség Magyarországon, keveset szerepel a bulvársajtóban, a televízióban pláne. Messze visszafogottabb a médiában való megjelenése, mint más hasonló kaliberű sztároknak.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

Emiatt külön öröm, hogy igent mondott a TV2 felkérésére, és ott van a Dancing with the Stars harmadik évadának mezőnyében. Rá egyáltalán nem számítottunk, szintén meglepetés, mint Rubint Réka, Kulcsár Edina és Csobot Adél.

Valószínűleg ők négyen messzire fognak jutni a műsorban, ráadásul hatalmas rajongótábor van körülöttük, így akár borítékolható is a továbbjutásuk, bár a követők pontosan emiatt semmit nem bízhatnak a véletlenre.

Tóth Andi reggel is gyönyörű (fotó)

Láthattunk már arra példát, hogy a nézők egy része amiatt nem szavazott a kedvencére, mert úgy volt vele, hogy biztos a továbbjutása. Valószínűleg lesznek még hasonló események, amiket jobb elkerülni, mert hiába jó valaki, ha nem szavaznak rá elegen, kieshet.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.