Dollár
434,75 Ft
Euró
420,22 Ft
Font
469,57 Ft
Bitcoin
19,366 $

Zimány Linda hatalmas meglepetéseket okozhat

Fotó: Instagram/Kulcsár Edina
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 10. - 07:23

A Dancing with the Stars egyik legnagyobb meglepetését okozhatja Zimány Linda, aki nemcsak egy szép és rendkívül formás nő, hanem egyúttal testtudattal is rendelkezik, mely komoly előnyt jelenthet a verseny alatt.

Bődi Dénes számára ez az első évad a Dancing with the Stars-ban, és rögtön az egyik legnagyobb sztárral dolgozhat együtt. Dénes 20 éve versenytáncol, így igen komoly tapasztalattal rendelkezik, ami még jobb hír lehet Linda számára.

Soron kívül Nyerő Páros: Muri Enikőnél betelt a pohár, elhagyja a villát? (videó)

Kiderült, hogy Dénes épp gyakorolt a tükör előtt, amikor megjelent Linda. „Megfordultam, és már ott volt.” Hozzátette, fel kellett dolgoznia a történteket, hiszen Magyarország egyik legismertebb nőjével fog táncolni, ami önmagában izgalmas.

A profi táncos számára rendkívül szimpatikus volt Linda, örült neki, hogy hamar megvolt közöttük az összhang. „Minél többet beszélgettünk, annál jobban tudtam azonosulni a gondolatvilágával.” – folytatta Dénes.

Dancing with the Stars: van, aki azt kívánja, Kulcsár Edina legyen az első kieső, többen nem örülnek neki

Úgy érzi, egy nagyon jó „párkapcsolat” lehet közöttük, és alig várja, hogy jobban megismerjék egymást. Dénes azt tapasztalta az első próbán, hogy Linda nem fél, aki testtudattal is rendelkezik, ami mindenképpen előnyt jelent. „Ez nála nem volt probléma, tök könnyen lépett abba az irányba, amit mondtam. Egyből csináltunk bonyolultabb figurákat is, és abban is tökre sikerült kifejezni önmagát.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.