Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,19 Ft
Euró
392,24 Ft
Font
466,84 Ft
Bitcoin
57,222 $

Zámbó Krisztián a németek elleni meccs előtt: „Büszke vagyok, hogy magyar vagyok”

Zámbó Krisztián is üzent a magyar válogatott Eb meccse előtt, amit Németországgal vívnak meg Stuttgartban.

...svg content...Fotó: Magyar szurkolók a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának 2. fordulójában játszott Németország - Magyarország mérkőzés előtt a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 19-én. MTI/Illyés Tibor
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Nem egy híresség látogatott ki a Németország elleni mérkőzésre, többek között Magyar Péter is kint van a fiaival, de kiderült, Novák Katalin volt köztársasági elnök is Stuttgart felé vette az irányt, hogy a helyszínen figyelje az eseményeket.

Sokan viszont idehaza nézik a meccset, számos lehetőség van erre a kivetítőkön keresztül, míg mások otthon, kényelmesen, tévé előtt ülve drukkolnak. Így tesz Zámbó Krisztián és menyasszonya is, akik már nem egyszer szakítottak, de mindig visszataláltak egymáshoz, és úgy tűnik, valóban össze fognak házasodni. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Most azonban ők is csak a magyarok meccsére koncentrálnak, lenyűgözte őket a magyar szurkolótábor a stadionban. Egészen elképesztő hangulatot generálnak a szurkolók, de már odakint is erősek voltak. „Büszke vagyok, hogy magyar vagyok.” – üzent Zámbó Krisztián az Instagram oldalán.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.