Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,93 Ft
Euró
393,56 Ft
Font
467,79 Ft
Bitcoin
64,201 $

Zalatnay Sarolta felpofozná a svájci farkast kilövő vadászt

Az énekesnőt nagyon felbosszantotta az eset.

...svg content...Budapest, 2016. szeptember 14. Zalatnay Sarolta táncdalénekes a Hogy volt?! címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A mûsorban Aradszky László táncdalénekes pályafutását idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Valószínűleg nincs egyedül a véleményével Zalatnay Sarolta, aki a Mandinernek nyilatkozott a felháborító eset kapcsán:

„Nonszensz, hogy védett állatokat lőnek le Magyarországon! Felháborító és remélem, hogy a tettest alaposan megbüntetik. Szívesen a szemébe néznék és biztos, hogy felpofoznám!” – mondta az énekesnő. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

Zalatnay – aki a napokban azzal került bele a hírekbe, hogy ittas vezetés miatt elvették a jogosítványát – rendszeresen segít állatmenhelyeknek, régebben pedig farkaskölykök megmentésében is közreműködött.

1990-ben száz kölyköt hoztak be Magyarországra, hogy bundájukat később hasznosítsák. Az állam végül közbelépett, Zalatnay Sarolta pedig értesítette Brigitte Bardot szinésznőt, aki egy állatmentő alapítványt működtetett.

Bardot alapítványához végül elért az énekesnő információja, a farkaskölykök pedig végül Franciaországba, védett helyre kerültek.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.

Botránnyal indult a párizsi olimpia

Marokkó 2-1-re legyőzte Argentínát a férfi labdarúgótorna nyitómérkőzésén, ám mindezt csak egy nagy csavar végén.