Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,93 Ft
Euró
393,56 Ft
Font
467,79 Ft
Bitcoin
64,201 $

Zalatnay Cini nem keresett kibúvót, amikor ittas vezetés miatt elvették a jogosiját

Zalatnay Cini, a legendás énekesnő nem tagadja, valóban elvették a jogosítványát ittas vezetés miatt, ugyanakkor nem is keresett kibúvót.

...svg content...Fotó: Zalatnay Sarolta énekel az 1967-68-as táncdalfesztivált felidéző showműsorban a Papp László Budapest Sportarénában 2018. január 13-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Zalatnay Cinit mindenki ismerheti Magyarországon, az egyik legismertebb énekesnő, aki fiatalon vált ünnepelt sztárrá. Akkoriban még nehezebb volt mindezt kezelni, és aki azokban az időkben volt sztár, tömegek vették körül az utcán.

Teljesen más volt, össze sem lehet hasonlítani azzal, amit ma láthatunk. Ennek vannak jó és rossz oldalai is, de egy biztos, Cini sokszor nem tudott úgy kimenni sétálni, hogy ne mindenki rá figyeljen. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

Ez manapság már nem így van, talán amiatt is, mert sokkal több hírességet ismernek az emberek, és rengeteg az egyéb más inger a közösségi médián és az interneten keresztül. Ugyanakkor Cini továbbra is népszerű, akiről nemrég kiderült, hogy ittas vezetés miatt elvették a jogosítványát.

A Hot! Magazin információi szerint azonnal elvették a jogosítványát, miután a szonda pozitív értéket jelzett. „Nos, ha anno nem is írtam ki a közösségi oldalaimra, most beismerem, hogy valóban történt egy ilyen eset, aminek következményeként be is vonták a jogosítványomat.” – idézte a Bors Cinit.

Elárulta, esze ágában nem volt kibúvót keresni, és az eljárás alatt kedvesen viselkedett vele a rendőr. Sokan mások talán megpróbálták volna kidumálni magukat, Cini azonban nem tette, érett módon vállalta a következményeket.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.

Botránnyal indult a párizsi olimpia

Marokkó 2-1-re legyőzte Argentínát a férfi labdarúgótorna nyitómérkőzésén, ám mindezt csak egy nagy csavar végén.