Mardoll édesanyja őszintén beszélt az X-Faktorban is szerepelt lánya karrierjéről

Fotó: Instagram/Yvonne Dederick
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Yvonne Dederick nagyon büszke arra, hogy a lánya ilyen szinten képes helytállni az előadóművészet világában.

Mardollt az egész ország ismerheti, aki az X-Faktor előtt a Survivor-ben szerepelt, és noha a verseny elején volt egy nagyobb megingása, később erőssé vált. Sokat tett hozzá az életéhez a szigetes kaland, és bizonyította, nincs lehetetlen.

Soron kívül Kiderült, ki az esztergomi robbantás TEK-es áldozata

Az X-Faktort ugyan nyerte meg, lendített egy nagyot a zenei karrierjén, és valóban egy nagyon látványos előadóról beszélünk, aki remekül rappel. Nem véletlenül ennyire büszke rá az édesanyja, aki nagyon fiatalos és rendkívül sprotos.

„Mikor a lányom fellép, mindig úgy izgulok, mint amikor kislányként először állt színpadra. Tudom, hogy mennyire profi, hogy jól megküzd akár váratlan gondokkal (amikor kimegy egy mikrofon vagy beindul a zápor, stb)” – írta a posztjában Yvonne.

„Örömmel nézem a boldogságot, amit érez, a közvetlen kapcsolatát a közönséggel, az alázatot, ami benne van, bárhol van, kicsi vagy nagy tömeg előtt. Bármennyire is óvtam volna az előadóművészet kiszámíthatatlan világtól, látom, hogy erre született és ez a szenvedélye.”

„És ez a legnagyobb ajándék, amikor az ember munkája egyben egy szerelem. Nagyon büszke vagyok rá, hogy kitart, küzd, fejlődik és merészen egyedüli.” – zárta le sorait a büszke édesanya, aki szintlén közszereplő.