Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,012 $

Mardoll vörös hajjal még vonzóbb

Azt kell mondjuk, hogy igazán jól áll az X-Faktor korábbi versenyzőjének a vörös hajszín, még vonzóbbá teszi a karakterét, és még az arca is megváltozott tőle.

Fotó: Instagram/Mardoll - Catherine Dederick
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mardoll sokak nagy kedvence, és nem véletlenül, mert olyan erős kisugárzása van, mint csak keveseknek. Az X-Faktorban is rendre övé volt a legnagyobb show, nem is lehetett kérdés, hogy erre született.

Rendkívül jól állnak neki a vadabbnál vadabb szettek, és nem utolsó sorban otthonosan is mozog bennük. Emellett úgy rappel, mint csak kevesen, és imád szerepelni, erős energiákat mozgat meg közben. Soron kívül Megszólalt a Nemzeti Színházban balesetet szenvedő Szász Júlia

A hónapok alatt közel 62 ezerre duzzadt a követtábora, és ne feledjük, a Survivor legutóbbi évadában is letette a névjegyét. Szintén messzire jutott a versenyben, majd jött az X-Faktor, ami ugyancsak komoly népszerűséget adott neki.

Azóta sem feledkezett meg a követőiről, gyakran posztol, és nagyon jó formában van. Néha változtat a külsején, a megjelenésén, bár arra nem számíthattunk, hogy vörösben is megvillan egy nap.

Alább láthatjuk, milyen jól áll neki ez a szín, és még az arca is megváltozott tőle. Kell a változatosság, különösen most, hogy szép lassan beköszönt az igazi tavasz, és ne feledjük, Mardoll még mindig nagyon fiatal.