Clouds
21 Budapest
Dollár
360,18 Ft
Euró
388,44 Ft
Font
433,72 Ft
Bitcoin
23,068 $

Szexi ruhában rappelt Mardoll szilveszter előtt (videó)

Fotó: Instagram/Mardoll - Catherine Dederick
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mardollra mindig lehet számítani, egy nagyon szórakoztató személyiség, akinek rettentő gyorsan pörög a nyelve, kiválóan rappel.

Szép lassan Mardoll is eléri a következő mérföldkövét a közösségi médiában, már nincs messze tőle. Jelenleg közel 64 ezer követőt számol az Instagram oldalán, és valószínűleg 2023 elején meglesz neki a 70K.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Folyamatosan aktív a platformon, amit szinte neki találtak ki. A fiatal rapperlány sorra gyártja az érdekes tartalmakat, hol fotók, hol pedig videók formájában, de egy biztos, ha az ő oldalán járunk, nem unatkozunk.

A Survivor és az X-Faktor korábbi sztárja nagyon is jól érzi magát a bőrében, amit nem nehéz észrevenni. Egy végtelenül vonzó lányról beszélünk, aki nem fél megmutatni a vonalait, de a határt nem lépi át ezzel.

Sokan kíváncsiak arra, hogy milyen szettet választ szilveszterre, mert általában nagyon odateszi magát a különböző eseményeken. Őt aztán nem kell félteni, ha szexi megjelenésről van szó, és rendre fel is hívja magára a figyelmet.

A színpadot is képes egyedül betölteni, nincs szüksége háttértáncosokra ehhez. Gyakorlatilag ő maga jelenti a show-t, egyszerűen lenyűgöző, ahogyan mozog, vagy amikor rappel, mint azt alább látni, hallani fogjátok.

Még több bulvár: Berki édesanyja szerint Mazsi még csak fel sem vette neki a telefont december 24-én