Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,962 $

Szuper-szexi dekoltázzsal villantott Mardoll

Mardoll az egyik legszexibb hazai híresség, aki mindig dolgozik valamin, imád alkotni, és a szexi tartalmak sem állnak tőle távol.

Fotó: Mardoll - Catherine Dederick
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az X-Faktor korábbi versenyzője egy végtelenül színes egyéniség, aki szinte soha nem tud lemerülni. Tele van energiával, és a követői egyenesen imádják őt, még akkor is, ha egyeseknek sok a stílusa.

Ha azonban megnézzük a külföldi hírességeket, világsztárokat, sokan közülük messze extrémebbek. Rita Ora kiváló példa, mégis sokan odavannak érte, valahogyan globális szinten elfogadóbbak. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

Magyarországon több kritikát kapnak azok, akik igazán magukat adják, és ez nemcsak akkor van így, ha valaki szexibb az átlagosnál. Mardoll azonban mindezt nagyon jól kezeli, nemigazán foglalkozik ezekkel az emberekkel, akik támadják.

Nyilván neki is megvan a maga stílusa, egyénisége és személyisége. Pontosan tudja, hogyan működik a zenei világ, mit várnak el tőle, de hangsúlyozzuk, ez az ő egyénisége, nem játssza meg magát.

Emellett imád szerepelni, rappelni, szexi ruhákban megjelenni, mint azt alább is láthatjátok. Egy újabb dekoltázserős szett, ami remekül áll neki, és ezzel sokan mások is egyetérthetnek, nemcsak a rajongók.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.