Clouds
21 Budapest
Dollár
358,39 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
444,23 Ft
Bitcoin
23,276 $

Szuper-szexi dekoltázzsal villantott Mardoll

Fotó: Mardoll - Catherine Dederick
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mardoll az egyik legszexibb hazai híresség, aki mindig dolgozik valamin, imád alkotni, és a szexi tartalmak sem állnak tőle távol.

Az X-Faktor korábbi versenyzője egy végtelenül színes egyéniség, aki szinte soha nem tud lemerülni. Tele van energiával, és a követői egyenesen imádják őt, még akkor is, ha egyeseknek sok a stílusa.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

Ha azonban megnézzük a külföldi hírességeket, világsztárokat, sokan közülük messze extrémebbek. Rita Ora kiváló példa, mégis sokan odavannak érte, valahogyan globális szinten elfogadóbbak.

Magyarországon több kritikát kapnak azok, akik igazán magukat adják, és ez nemcsak akkor van így, ha valaki szexibb az átlagosnál. Mardoll azonban mindezt nagyon jól kezeli, nemigazán foglalkozik ezekkel az emberekkel, akik támadják.

Nyilván neki is megvan a maga stílusa, egyénisége és személyisége. Pontosan tudja, hogyan működik a zenei világ, mit várnak el tőle, de hangsúlyozzuk, ez az ő egyénisége, nem játssza meg magát.

Emellett imád szerepelni, rappelni, szexi ruhákban megjelenni, mint azt alább is láthatjátok. Egy újabb dekoltázserős szett, ami remekül áll neki, és ezzel sokan mások is egyetérthetnek, nemcsak a rajongók.