Október végén mutatkozik be a Redmi Note 11

Illusztráció
not image

Kulcsár Péter

2021. október 21. - 06:05

A Xiaomi leányvállalatának legújabb üdvöskéje október 28-án fog debütálni a kínai piacon.

A várhatóan év végén az európai viszonteladók polcán is megjelenő Redmi Note 11 modellszéria tripla kamerarendszerrel, valamint punch hole-lal érkezik, miközben nem hiányozhat a készülékről a klasszikus infravörös szenzor és a JBL sztereó hangszóró sem.

A Redmi jövő héten csütörtökön hullajtja le a leplet a Note 11 okostelefonokról, amelyek az előző generációhoz képest jelentős ráncfelvarráson estek át – írta a GSM Arena.

A Pro verzió szívében a Dimensity 920 lapkakészlet duruzsolhat majd, míg kijelző terén sem lesz okunk a panaszra, köszönhetően a 120 Hz képernyőfrissítési sebességgel ellátott OLED panelnek. Ami az akkumulátort illeti, az 5 000 mAh kapacitású, 67 W és 120 W gyorstöltési funkcióval ellátott egységgel garantált a több napig tartó üzemidő.

Az alapmodell szintén megkapta az 5 000 mAh-ás aksit, ám mindössze 33 W-os töltőfejet fog támogatni, továbbá OLED kijelző helyett hagyományos LCD-vel lesz felszerelve, míg Dimensity 920 helyett Dimensity 810 chippel szuperálhat 6/128 GB-os, illetve 8/128 GB-os változatokban.

Már csak durván egy hetet kell várnunk a hivatalos rajtra, így nemsokára kiderül, kinézet terén miként újult meg 2021-re a népszerű, sokak által joggal kedvelt, ügyes és gyors kínai mobiltelefon.