Dollár
431,79 Ft
Euró
423,20 Ft
Font
482,09 Ft
Bitcoin
19,433 $

Titokzatos kémfotókon tűnt fel a Xiaomi 12 Ultra

Illusztráció/YouTube
not image

Kulcsár Péter

2022. január 6. - 14:01

Miközben a kínai techóriás még hallgat az újgenerációs csúcskészülékéről, az internetre felkerültek az első képek a mobilról.

A Sparrows News jóvoltából megtudhattuk, hogy a vállalat az idei csúcsmobil esetében is ragaszkodni fog az 50 megapixeles szenzorhoz, valamint a nagy felbontású ultraszéles és optikai zoommal ellátott teleobjektív lencsékhez.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

A világháló rejtett bugyraiban felbukkant alumínium öntőforma alapján is megerősítést nyertek a pletykák, és ha valóban a Xiaomi 12 Ultrát látjuk a fotón, akkor elképzelhető, hogy a hátlapi kamerasziget jóval nagyobb lehet, mint az elődjénél, és elfoglalhatja a hátsó rész akár egyharmadát is.

Korábban azt rebesgették, hogy a Zeiss-szel kötött partnerség kapcsán még nem született megállapodás, így kérdéses, hogy végül bekerülhet-e az innovatív gyártó legkorszerűbb modulja a telefonba.

Ami ennél sokkal biztosabb, hogy a Xiaomi 12 Ultra Snapdragon 8 Gen 1 lapkakészlettel fog futni, és jobb minőségű, 1440p felbontású AMOLED kijelzővel rendelkezhet majd, az esetleges érkezésének és bemutatójának időpontját azonban továbbra is homály fedi.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.