Dollár
431,80 Ft
Euró
423,19 Ft
Font
482,06 Ft
Bitcoin
19,505 $

Így fog kinézni a Xiaomi 12 Ultra hátsó panelje

Illusztráció/LetsGoDigital
not image

Kulcsár Péter

2021. december 15. - 02:28

Az egyik holland portálnak köszönhetően megtudhattuk, miként festhet a hamarosan bemutatásra kerülő kínai csúcsmobil.

A Xiaomi Mi 11 Ultra finoman szólva is unortodox külsőt kapott a tumorszerű kameraszigetével, amihez még egy apró képernyőt is hozzáadtak, bár az ormótlan formája ellenére sokak tetszését kiváltotta.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

Utódja, a 12 Ultra esetében szintén hasonló, radikális dizájnra számíthatunk az eddig kiszivárgott tokfotók alapján, amelyeket felhasználva a LetsGoDigital szakemberei megalkották az első 3D-s koncepciórendereket a készülékről.

A főkamera és az ultraszéles lencse a kamerarendszer közepére és bal oldalára került, míg a teleobjektíves periszkóp szenzort a sziget aljára helyezték.

A kör tetejére egy negyedik kamerát raktak, ami valójában egy ToF szenzor, vagyis 2-szeres vagy 3-szoros tartományban lévő teleobjektív támogatólencseként értelmezhető, míg a többi kivágásban a LED vaku, a fényérzékelő és a PDAF látható.

Az év elején egy szivárogtató révén kiderült, hogy a Leica megállapodást kötött a Xiaomival, így könnyen lehet, hogy az új zászlóshajó szenzorai is a kameragyártó vállalat logóival jelennek majd meg annak ellenére, hogy korábban a nagy rivális Huaweit támogatták.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.