Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,41 Ft
Euró
394,09 Ft
Font
460,21 Ft
Bitcoin
62,175 $

X-Faktor: „Vannak olyan versenyzők, akiknek nem ott a helyük az élő show-ban”

Várható volt, hogy nem mindenki viseli jól a kiesést a mentorházban, az élő show-k kapujában, hiszen ezzel egy nagy lehetőségtől estek el.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hamarosan kezdődik az élő show-k köre az X-Faktorban, miután véget ért a válogatós, a táboros és a mentorházas időszak. Nem volt könnyű dolga a mentoroknak, Herceg Erikának különösen, aki újoncként dolgozik a stábban.

Volt is pár nagyobb vitája, elsősorban Gáspár Lacival, és a közönség egy része nem egyszer akadt ki rá, de azt nem lehet rá mondani, hogy ne lenne érzelmes karakter. Legutóbb rajta és Puskás Petin volt a sor, hogy kiválassza a legjobbakat. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

A közönség nem minden döntésükkel értettek egyet, de mivel csak kevesen juthatnak tovább az élő show-ba, elkerülhetetlenek a csalódások. Többen elsírták magukat, nem mindenki értett egyet a döntéssel.

Erika is sírva köszönt el azoktól a versenyzőktől, akiket nem vihettek tovább, Peti pedig hangsúlyozta, megszakad a szívük emiatt. „Úgy érzem, picit igazságtalan volt a döntés, hiszen… nem szeretnék nevet mondani, de vannak olyan versenyzők, akiknek nem ott a helyük az élő show-ban.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Új LMBTQ-ellenes törvényt fogadtak el Ghánában

Hónapokig tartó vita után mégis elfogadták az erősen vitatott új törvényt.