Dollár
393,50 Ft
Euró
411,83 Ft
Font
477,36 Ft
Bitcoin
17,001 $

X-Faktor: „Vannak olyan versenyzők, akiknek nem ott a helyük az élő show-ban”

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. október 17. - 14:17

Várható volt, hogy nem mindenki viseli jól a kiesést a mentorházban, az élő show-k kapujában, hiszen ezzel egy nagy lehetőségtől estek el.

Hamarosan kezdődik az élő show-k köre az X-Faktorban, miután véget ért a válogatós, a táboros és a mentorházas időszak. Nem volt könnyű dolga a mentoroknak, Herceg Erikának különösen, aki újoncként dolgozik a stábban.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Volt is pár nagyobb vitája, elsősorban Gáspár Lacival, és a közönség egy része nem egyszer akadt ki rá, de azt nem lehet rá mondani, hogy ne lenne érzelmes karakter. Legutóbb rajta és Puskás Petin volt a sor, hogy kiválassza a legjobbakat.

A közönség nem minden döntésükkel értettek egyet, de mivel csak kevesen juthatnak tovább az élő show-ba, elkerülhetetlenek a csalódások. Többen elsírták magukat, nem mindenki értett egyet a döntéssel.

Erika is sírva köszönt el azoktól a versenyzőktől, akiket nem vihettek tovább, Peti pedig hangsúlyozta, megszakad a szívük emiatt. „Úgy érzem, picit igazságtalan volt a döntés, hiszen… nem szeretnék nevet mondani, de vannak olyan versenyzők, akiknek nem ott a helyük az élő show-ban.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.